Drónnal pizza, sör, vagy webáruház kiszállítás? Vicc, vagy tényleg ez lesz a jövő? – Amazon, Csíki sör, Domino’s Pizza már teszteli

Dátum

Megosztás

Időszakonként (havonta, negyedévente) felröppen egy-egy hír, hogy valamelyik cég drónnal szállítja ki a termékét. Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy ez lesz a jövő? Nem véletlen, hogy csak tesztelik. Amikor pár napja megláttam, hogy a Domino’s Pizza is egyet tesztelgetett, és drónnal szállította ki a pizzát, akkor rájöttem valamire.

A Shoprenterrel együttműködve az e-kereskedelem rovatban olyan tartalmakat készítünk, amivel a webáruházad az első lépéstől profin működhet. Ahogy a Minnertől megszokhattad, azt keressük, hogyan lehet jobban csinálni!

Ennél egyszerűbben bekerülni a médiába nem lehet. Belegondolva érthető is, szenzációt jelent még egy-egy ilyen kiszállítás, az újságírók kajálják. Ha mindent drónnal szállítanának, akkor felettünk ezernyi drón cikázna oda-vissza. Picit életképtelennek tűnik. Minedenestre többen foglalkoztak már vele, például egy rekesz Csíki Sört is szállítottak így már ki.

Be is szúrtam néhány ilyen videót ide.


Ehhez kapcsolódik:
Az Amazon drónnal szállít? Ugyan már! Székelyföldön az Igazi Csíki Sört is úgy szállítják!

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!