Drónnal pizza, sör, vagy webáruház kiszállítás? Vicc, vagy tényleg ez lesz a jövő? – Amazon, Csíki sör, Domino’s Pizza már teszteli

Időszakonként (havonta, negyedévente) felröppen egy-egy hír, hogy valamelyik cég drónnal szállítja ki a termékét. Felmerülhet bennünk a kérdés, hogy ez lesz a jövő? Nem véletlen, hogy csak tesztelik. Amikor pár napja megláttam, hogy a Domino’s Pizza is egyet teszelgetett, és drónnal szállította ki a pizzát, akkor rájöttem valamire.

Ennél egyszerűbben bekerülni a médiába nem lehet. Belegondolva érthető is, szenzációt jelent még egy-egy ilyen kiszállítás, az újságírók kajálják. Ha mindent drónnal szállítanának, akkor felettünk ezernyi drón cikázna oda-vissza. Picit életképtelennek tűnik. Minedenestre többen foglalkoztak már vele, például egy rekesz Csíki Sört is szállítottak így már ki.

Be is szúrtam néhány ilyen videót ide.


Ehhez kapcsolódik:
Az Amazon drónnal szállít? Ugyan már! Székelyföldön az Igazi Csíki Sört is úgy szállítják!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!