Egy érdekes infografika a világ leggazdagabb embereiről (TOP 50)

Érdekes infografikát találtam a világ leggazdagabb embereiről. Több bontásban is láthatod őket, például iparág szerint (érdekes számomra, hogy a médiában kevés a milliárdos…), területi elhelyezkedés, kor… szerint. Az utolsó rész is érdekes, hogy az összes vagyonuk mekkora a felsorolt államokhoz, országokhoz képest (az ábrán a billion = milliárd).

the-worlds-weathiest-50-billionaires 2

Forrás:  Country & Town House

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!