Egy érdekes magyar startup van születőben

A címben félre is írtam, nem csak születőben van, már meg is van. A BedTime Bedding egy gyerekekre szabott startup. Mondanom sem kell, végre valaki felfedezte ezt a szegmenst, hiszen a gyerekes szülők szerintem jó vásárlóerőt jelentenek. Térjünk is rá a startupjukra. A BedTime Bedding egy “mesemondó” ágynemű, segítségével könnyebben elaludhatnak a gyerekek, sőt szellemileg is fejlődhetnek, és a szülőknek is élvezetes.

A termékhez tartozik egyrészt egy ágynemű, melyen több felhajtható, és meséléshez használható rész található. Ezenkívül 3 plüssfigurát is kapunk, és ingyenes applikációt. A cél az, hogy a gyerekek várják a lefekvést. A szülők sem mesélnek már annyit, mint régebben, így a BedTime Bedding jobban összefogja hozni a családot, és aktivizálja a gyerekeket is és a szülőket is. A közösségi finanszírozó kampányukból kiderül, hogy rengeteg különböző történetet lehet szőni az ágyneműhöz, és ezekből lehet válogatni is az applikációban (a szülők által beküldött mesék közül). A gyerekek is hamar belejönnek, és saját maguk fognak történeteket kitalálni.

bedtime

 

A közösségi finanszírozó kampányuk jól áll, már 11 ezer dollár feletti összeg gyűlt össze (ennyien támogatták már a projektet, illetve vásároltak már tőlük a kampányon keresztül. Az ágynemű a 3 plüssel, és az applikációval együtt kb 55 ezer forintba fog kerülni a későbbiekben, derül ki a kampányból.

Abban is egyetértek, hogy ezzel növelhetjük a gyerekek képzeletét, fantáziáját, ami jó hatással van a fejlődésükre. Hiszen ettől is lesznek kreatívak. Az utóbbi időben úgy is mindenki tablettel és mobillal foglalja le a gyerekeket, szóval egy hasznos termék van születőben.

bedtime_1

 

Fotó: BedTime Bedding, kickstarter

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!