Egy francia startup lehet a Prezi és a PowerPoint méltó konkurense?

Az utóbbi időben több helyen is írtak egy francia startupról, akik a Prezihez hasonlóan, online prezentációkészítő alkalmazással foglalkoznak. A Techcrunch portál a Bunkr prezentációkészítő bemutatásánál nem is említi a Prezit, csak PowerPoint-ot említi. A cég már tavaly kapott befektetőktől pénzt is, 1,4 millió dollárt. Tehát a terjeszkedésre is tudnak miből költeni, illetve a fejlesztésekre.

Nehéz lesz felvennie a versenyt a Prezivel, hiszen 50 millió felhasználóval büszkélkedhet a magyar startup cég. Mi is kipróbáltuk. Ha gyorsan kell egy prezentáció, akkor abszolút jó eszköz, gyors összerakjuk, meg is tudjuk osztani a közösségi hálókon, sőt a weboldalunkon is beágyazva.

Összefoglalva nekem tetszik az egyszerűsége, biztosan sokan hasznát veszik majd. De, nem gondolom, hogy vetélytársa lehetne a Prezinek. Próbáld ki, kattints ide! A kép alatt pedig nézd meg a mi beágyazott prezinket, pár funkciót be is mutatunk.

bunkr példa

Itt látod az elkészült prezinket:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!