KezdőlapGazdaság és üzletEgy módszer arra, hogy rövid időn belül több százezres megtakarításod legyen

Egy módszer arra, hogy rövid időn belül több százezres megtakarításod legyen

-

Többen kérdeztétek már chaten, hogy milyen módszereket tudok arra, hogy többet takarítson meg az ember. Mert egyrészt nehéz visszafogni az embereknek a fogyasztást, másrészt megtakarítani alapból nehéz. Hát még megtartani.

Jöjjön az egyszerű módszer:

A nap végén a pénztárcádban, vagy a zsebedben összegyűlt aprópénzt szórd bele egy dobozba, vagy üvegbe, és ne nyúlj hozzá. Így akár napi több száz forint is belekerülhet, és ha többen teszitek ezt a családban, akkor megtöbbszöröződhet. A nagyon eltökéltek még akár papírpénzt is tehetnek bele, pl. 500 Ft-ost.

Ez természetesen a megtakarítás lvl 1. vagyis a kezdet. Szeretnél még ehhez hasonló (jobb) tippeket kapni? Akkor lájkold ezt a posztot!

Fotó: Flickr

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek