Egy módszer arra, hogy rövid időn belül több százezres megtakarításod legyen

Többen kérdeztétek már chaten, hogy milyen módszereket tudok arra, hogy többet takarítson meg az ember. Mert egyrészt nehéz visszafogni az embereknek a fogyasztást, másrészt megtakarítani alapból nehéz. Hát még megtartani.

Jöjjön az egyszerű módszer:

A nap végén a pénztárcádban, vagy a zsebedben összegyűlt aprópénzt szórd bele egy dobozba, vagy üvegbe, és ne nyúlj hozzá. Így akár napi több száz forint is belekerülhet, és ha többen teszitek ezt a családban, akkor megtöbbszöröződhet. A nagyon eltökéltek még akár papírpénzt is tehetnek bele, pl. 500 Ft-ost.

Ez természetesen a megtakarítás lvl 1. vagyis a kezdet. Szeretnél még ehhez hasonló (jobb) tippeket kapni? Akkor lájkold ezt a posztot!

Fotó: Flickr

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!