Egy videó, ami után még nagyobb kedved lesz megvalósítani a dühöngős vállalkozási ötletet. – Az ötlet a valóságban

A Minner 151. vállalkozási ötletében egy olyan üzleti ötletről írtam, melynek lényege az, hogy a “vendégek” pénzért széttörhetnek bármit (mármint, ami a szobában van.) Ehhez hasonló cég a new yorki Wrecking Club (bár az előbb belinkelt ötletben jobb üzleti modelleket vázoltam fel), az ő videójukat láthatod ebben a tartalomban. 40 dollárba, vagyis 11400 forintba kerül 20 perc “dühöngés”. Utána pedig kattints ide, és olvasd el az üzleti ötletet.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!