KezdőlapGazdaság és üzletEgy videó, ami után még nagyobb kedved lesz megvalósítani a dühöngős vállalkozási...

Egy videó, ami után még nagyobb kedved lesz megvalósítani a dühöngős vállalkozási ötletet. – Az ötlet a valóságban

-

A Minner 151. vállalkozási ötletében egy olyan üzleti ötletről írtam, melynek lényege az, hogy a “vendégek” pénzért széttörhetnek bármit (mármint, ami a szobában van.) Ehhez hasonló cég a new yorki Wrecking Club (bár az előbb belinkelt ötletben jobb üzleti modelleket vázoltam fel), az ő videójukat láthatod ebben a tartalomban. 40 dollárba, vagyis 11400 forintba kerül 20 perc “dühöngés”. Utána pedig kattints ide, és olvasd el az üzleti ötletet.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek