Egyre könnyebb beindítani a vállalkozásod az Etsy-n, neked is sikerülhet

Az Etsy-n saját készítésű, kézműves termékeidet értékesítheted, illetve vásárolhatsz is ilyen árukat. A cég egy új szolgáltatást is bevezetett, méghozzá a közösségi finanszírozást. Amennyiben még nincs meg a terméked (nem gyártottad le), akkor csak meghirdeted, és a felhasználók összedobják a pénzt rá. Persze ez azt is jelenti, hogy így olcsóbban kell adnod a termékedet. Először nézzük meg mi is ez a projekt, majd utána hasznos infókat olvashatsz az Etsyről.

A közösségi finanszírozást 2 hónapig tesztelik az USA-ban, augusztus 16-ig. Csak akkor kerül kifizetésre az adott projektben begyűjtött pénz, ha az összes feltüntetett összeg összegyűlt, ellenkező esetben mindenki visszakapja. Az USA-ban már nagy gyakorlatuk van az embereknek az ilyen projektekben, mivel a startupokhoz köthető közösségi finanszírozó oldalakon naponta több százezer dollárt költenek el (pl. Kicktarter, Indiegogo). A tesztüzem valószínűleg jól fog elsülni, így hamarosan itthon is elérhető lesz, vagyis Európában.

Szerencsére már hazánkban is több éve foglalkoznak az Etsyvel, annak használatával… Találtam egy jó kis csapatot, csoportot, akikhez csatlakozni is lehet, és szinte mindenben segítenek, hogy te is hamar beindíthasd az online boltodat. A Hungarian Etsy Team-hez csatlakozhatsz akár te is, nézd meg a beszélgetéseiket, és már azzal előrébb leszel. A tanácsok között nekem az is tetszett, amikor az egyik csoport vezető azt mondta, hogy ne csak az Etsy-n értékesíts, ez is csak egy lábad legyen az értékesítés során. Ezért is tudom ajánlani őket. Olvasd el a Minner vállalkozás ötleteit, és abban találsz marketing tippeket is.


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!