Elindult a RACE, vagyis a Ferrari részvény kereskedése

Már október 21-én tudtál kereskedni a Ferrari részvénnyel. A kibocsátási árhoz képest 10% feletti nyitott a RACE tickerrel jelzett részvény, ami nem meglepő, sokan várták a részvénykibocsátást. Aztán a papír elkezdett szépen esni, de jelenleg nem látszik nagyobb eladói nyomás, elvégre, ennyi mozgás bent lehet egy részvénykibocsátásban. Mi lesz ezután? Vegyek vagy ne vegyek a részvényből?

A Minneren több tőzsde elemzésnél is olvashattad már azt, hogy időben elosztva vásárolok adott részvényből, például negyedévente, vagy ártól függően beátlagolom. Olyan jól prosperáló cégeknél, mint a Google, Apple, és persze a Ferrari működik ez a módszer, sőt kisebb cégek részvényénél is. A Minneren a ferrari részvény címkére kattintva, vagy ide kattintva több cikket is olvashatsz a cégről.

A következő negyedéves jelentése is sokat fog segíteni abban, hogy meddig érdemes tartani a részvényt, mindenesetre a rászánt tőkét érdemes elosztani, így csökkentjük a kockázatot.

 

Ferrari részvény elemzés - CNNMoney
Ferrari részvény elemzés – CNNMoney

Fotó: HNGN.com

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)