Ennyibe kerül egy kárpittisztító-automata, ami naponta szállítja neked a bevételt

A kárpittisztító-automata vállalkozáshoz kapcsolódóan ez lesz a harmadik rész. Első cikkben bemutattam, hogy miért lehet jó ebbe belevágni, másodikban egy kalkulációt láthattál, hogy mégis milyen működési költségekkel/kiadásokkal és bevételekkel tudsz számolni. Most pedig az indulási költséged egyik legnagyobb részét nézzük meg, méghozzá a kárpittisztító-automata árát.

Az alábbi ábrán látod, hogy mennyibe kerül a készülék

(kép alatt folytatom)

Mit látsz a fenti ábrán és mire figyelj?

Igen, jól látod több millió forintba kerül. Viszont ahogy a Prosisnél fogalmaznak (ők értékesítik őket) a működés közben alig esznek valamit és közben hozzák a bevételt és a profitot. Azt is észreveheted, hogy 2019-ben emelkedni fognak az árak, így jó még most lépni. A legnagyobb üzemeltetési költséged ez lesz, de jól kalkulálható akár pályázat, akár hitel igénybevétele esetén is.

Feleltette az érdeklődésedet?
Akkor vedd fel a kapcsolatot a Prosissel, hogy a környékeden te legyél az első, aki ilyet üzembe helyez!

Elősző cikkek a témában:

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!