Ennyibe kerül egy kárpittisztító-automata, ami naponta szállítja neked a bevételt

Dátum

Megosztás

A kárpittisztító-automata vállalkozáshoz kapcsolódóan ez lesz a harmadik rész. Első cikkben bemutattam, hogy miért lehet jó ebbe belevágni, másodikban egy kalkulációt láthattál, hogy mégis milyen működési költségekkel/kiadásokkal és bevételekkel tudsz számolni. Most pedig az indulási költséged egyik legnagyobb részét nézzük meg, méghozzá a kárpittisztító-automata árát.

Az alábbi ábrán látod, hogy mennyibe kerül a készülék

(kép alatt folytatom)

Mit látsz a fenti ábrán és mire figyelj?

Igen, jól látod több millió forintba kerül. Viszont ahogy a Prosisnél fogalmaznak (ők értékesítik őket) a működés közben alig esznek valamit és közben hozzák a bevételt és a profitot. Azt is észreveheted, hogy 2019-ben emelkedni fognak az árak, így jó még most lépni. A legnagyobb üzemeltetési költséged ez lesz, de jól kalkulálható akár pályázat, akár hitel igénybevétele esetén is.

Feleltette az érdeklődésedet?
Akkor vedd fel a kapcsolatot a Prosissel, hogy a környékeden te legyél az első, aki ilyet üzembe helyez!

Elősző cikkek a témában:

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!