Egy új üzleti lehetőség: Helyezz ki kárpittisztító automatákat, önkiszolgáló egységeket

Láttad már mekkora tömött sorok állnak az autómosóknál? Az emberek kényelmesen elautóznak és ott tisztítják az autóikat. Hasonlóan alakul külföldön az autó-kárpittisztítás piac is. Jelenleg itthon még drága megoldásokat találni, mármint a vevőknek drága igénybe venni az ilyen szolgáltatásokat. Egy új céget, lehetőséget mutatnék be, akik lehetőséget adnak neked, hogy beindítsd saját autó-kárpittisztító önkiszolgálódat.

Az önkiszolgáló kárpittisztító üzlet

Amikor találkoztam a Prosis cég képviselőivel, a legelső, ami szembe tűnt, hogy szinte mindent körül jártak, hogy a partnereiknek már ne kelljen és minél gördülékenyebben el tudjanak indulni. Tehát engedélyeztetéstől a pályázati lehetőségekig, vagy a hitellehetőségek után, sőt még lízingre is van lehetőség. Ha megkeresed őket rövid időn belül el tudod indítani az üzletet. Na, de mi is ez?!

Nem csak az online marketinged lehet automata, hanem az egész vállalkozásod – Ez benne az egyik legjobb (pedig offline)

A fenti készüléket tudod kihelyezni, üzemeltetni. A vásárlóid érmékkel, bankjegyekkel tudják igénybe venni a szolgáltatásod, saját maguk tisztítják az autójukat (önkiszolgáló), nem kell ott lenned. napi egyszer vagy heti 2-3-szor pár perces karbantartást igényel. A kárpittisztító az egyszerű tisztításon túl fertőtlenít is a forró gőznek köszönhetően, így akár vegyszer nélkül tisztíthat gyors száradási idővel.

Mindez néhány rövid gifben

A célcsoportodban természetesen sokan lesznek azok, akiknek csak adott pillanatban egy gyors megoldás kell, és az benne a legjobb, hogy te ezt majd olcsón tudod nekik nyújtani úgy, hogy még a hasznod is magas. A nagy haszon nem az árrés miatt lesz óriási, hanem mert nincs magas üzemeltetési költséged, pl bér). Továbbá olyan nagy megrendelőid lehetnek, mint például a taxisok, fuvarozók, akik adják majd a kiszámítható bevételiforrást. Átlagosan 10 perc alatt végeznek a vevők az autóik tisztításával.

Hogy működteted? Milyen munkaigénye van? Megtérülés
A tapasztalat az, hogy hetente 2-3-szor, forgalmasabb helyeken naponta fel kell töltened a működéshez szükséges folyadékokkal (vegyszerek) a berendezésedet és természetesen kiszedni a pénzt az automatákból.
A megtérülésről még lesz szó a későbbi cikkekben, annyit elárulok, hogy egy közepesen forgalmas helyen is már félév alatt megtérülhet. Egy berendezés költsége 5-7 millió forint (funkcióktól függ).

Feleltette az érdeklődésedet?
Akkor vedd fel a kapcsolatot a Prosissel, hogy a környékeden te legyél az első, aki ilyet üzembe helyez!

Kapcsolódó cikk:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!