Láttad már mekkora tömött sorok állnak az autómosóknál? Az emberek kényelmesen elautóznak és ott tisztítják az autóikat. Hasonlóan alakul külföldön az autó-kárpittisztítás piac is. Jelenleg itthon még drága megoldásokat találni, mármint a vevőknek drága igénybe venni az ilyen szolgáltatásokat. Egy új céget, lehetőséget mutatnék be, akik lehetőséget adnak neked, hogy beindítsd saját autó-kárpittisztító önkiszolgálódat.

Az önkiszolgáló kárpittisztító üzlet

Amikor találkoztam a Prosis cég képviselőivel, a legelső, ami szembe tűnt, hogy szinte mindent körül jártak, hogy a partnereiknek már ne kelljen és minél gördülékenyebben el tudjanak indulni. Tehát engedélyeztetéstől a pályázati lehetőségekig, vagy a hitellehetőségek után, sőt még lízingre is van lehetőség. Ha megkeresed őket rövid időn belül el tudod indítani az üzletet. Na, de mi is ez?!

Nem csak az online marketinged lehet automata, hanem az egész vállalkozásod – Ez benne az egyik legjobb (pedig offline)

A fenti készüléket tudod kihelyezni, üzemeltetni. A vásárlóid érmékkel, bankjegyekkel tudják igénybe venni a szolgáltatásod, saját maguk tisztítják az autójukat (önkiszolgáló), nem kell ott lenned. napi egyszer vagy heti 2-3-szor pár perces karbantartást igényel. A kárpittisztító az egyszerű tisztításon túl fertőtlenít is a forró gőznek köszönhetően, így akár vegyszer nélkül tisztíthat gyors száradási idővel.

Mindez néhány rövid gifben

A célcsoportodban természetesen sokan lesznek azok, akiknek csak adott pillanatban egy gyors megoldás kell, és az benne a legjobb, hogy te ezt majd olcsón tudod nekik nyújtani úgy, hogy még a hasznod is magas. A nagy haszon nem az árrés miatt lesz óriási, hanem mert nincs magas üzemeltetési költséged, pl bér). Továbbá olyan nagy megrendelőid lehetnek, mint például a taxisok, fuvarozók, akik adják majd a kiszámítható bevételiforrást. Átlagosan 10 perc alatt végeznek a vevők az autóik tisztításával.

Hogy működteted? Milyen munkaigénye van? Megtérülés
A tapasztalat az, hogy hetente 2-3-szor, forgalmasabb helyeken naponta fel kell töltened a működéshez szükséges folyadékokkal (vegyszerek) a berendezésedet és természetesen kiszedni a pénzt az automatákból.
A megtérülésről még lesz szó a későbbi cikkekben, annyit elárulok, hogy egy közepesen forgalmas helyen is már félév alatt megtérülhet. Egy berendezés költsége 5-7 millió forint (funkcióktól függ).

Feleltette az érdeklődésedet?
Akkor vedd fel a kapcsolatot a Prosissel, hogy a környékeden te legyél az első, aki ilyet üzembe helyez!

Kapcsolódó cikk: Megéri a kárpittisztító automatás üzlet? Mennyit hoz naponta? 
Továbbá figyeld a cikksorozatot, mert itt is kapsz bővebb tájékoztatást. Lesz szó még marketingről, célcsoportról, és természetesen matekról is. Kattints ide és nézd meg a további részleteket!

Gyere és nézd meg a Befektetőkereső show döntőjét! Nézőként is tudsz jönni! Ezt látnod kell élőben! Június 21. 14:30-19:30 között. 15 csapat, 10+ befektető, több 100 millió forint Kattints ide!