péntek, január 15, 2021

Megéri a kárpittisztító automatás üzlet? Mennyit hoz naponta?

Pár hete mutattam be nektek egy új lehetőséget, a kárpittisztító automata üzemeltetést. Annyira jó volt látni, hogy felhasználói oldalról is tetszik nektek az ötlet. Például múlt héten Miskolcon voltam előadást tartani és a borozásos, beszélgetős résznél egyik olvasóm mondta, hogy ő azonnal látta benne a fantáziát, mert őt is idegesíti, hogy otthon nem tudja kitisztítani a kocsiját. Azonnal jött a következő kérdése, hogy és mennyit hoz naponta, mert látott számokat, de mégis mennyi az annyi. És nem ő volt az egyetlen, ez az ötlet annyira mozgatta a fantáziátokat, hogy szinte minden második nap valaki említette, sokan felhasználói oldalról is. Ugye, ahol problémával találkozol, az a másik oldalon egy jó üzleti lehetőség.

Az előző bemutató cikk eléréséhez kattints ide! 

Mennyit hoz egy kárpittisztító automata? Mennyi a matek?

A Prosis, aki segít az üzembehelyezésben a partnereik tényleges eredményei (számláló az automatában ) alapján elkészítette a várható eredményeket.
Az első ábra 3×3 autó – így kell értelmezni, tehát mintha 9 autós használná nap mint nap a szolgáltatásodat.

Számológépet elő, kezdj el kalkulálni!

A bevételek növelhetők? Hogy áll össze a bevétel?

Az ügyfélkör összetételét az alábbi ábrán látod és azt, hogy átlagosan mennyi ideig tisztítják az autóikat a vendégeid. Tudsz csomagajánlatot, vagy csoportos ajánlatot kidolgozni például a nagyobb cégekre, értem itt fuvarozókat, vagy taxisokat. Utóbbiakat megfogva kiszámítható bevételed is lehet.

Mennyibe kerül egy gép (az ár változhat): Ennyibe kerül egy kárpittisztító-automata, ami naponta szállítja neked a bevételt

Feleltette az érdeklődésedet?
Akkor vedd fel a kapcsolatot a Prosissel, hogy a környékeden te legyél az első, aki ilyet üzembe helyez! Továbbá figyeld a cikksorozatot, mert itt is kapsz bővebb tájékoztatást. Lesz szó még marketingről, célcsoportról, és természetesen matekról is. Kattints ide és nézd meg a további részleteket!

Kapcsolódó cikk: Egy új üzleti lehetőség: Helyezz ki kárpittisztító automatákat, önkiszolgáló egységeket

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Január 15-én lesz 20 éve, hogy elindult az online enciklopédia. Már több mint 55 millió szócikk található rajta, havonta 22 milliárdos nézettséget tud felmutatni. A Wikipédia adományokból tartja fenn magát, nincsenek rajta reklámok, bár a márkák is jelen vannak rajta.

MinnerInstant

A napokban nagyon népszerű lett a 444.hu egyik tartalma, ami a kiégésről szó. Igazán átfogó anyag lett, csak ajánlani tudom:

Fiatal felnőttek, akiknél a kiégés az alapállapot – 444.hu

És itt vannak erről a Minner anyagai is:

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…

MinnerInstant

Alig 6 napja posztoltam arról, hogy Livermore egykori tanai szerint 30 000-ről 40 000-ig lazán el tud száguldani, mert lendületben van a bitcoin. És valóban. Érdemes elolvasni Jesse Livermore tanairól szóló könyvet, a címe: Egy spekuláns feljegyzései


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek