Megéri a kárpittisztító automatás üzlet? Mennyit hoz naponta?

Pár hete mutattam be nektek egy új lehetőséget, a kárpittisztító automata üzemeltetést. Annyira jó volt látni, hogy felhasználói oldalról is tetszik nektek az ötlet. Például múlt héten Miskolcon voltam előadást tartani és a borozásos, beszélgetős résznél egyik olvasóm mondta, hogy ő azonnal látta benne a fantáziát, mert őt is idegesíti, hogy otthon nem tudja kitisztítani a kocsiját. Azonnal jött a következő kérdése, hogy és mennyit hoz naponta, mert látott számokat, de mégis mennyi az annyi. És nem ő volt az egyetlen, ez az ötlet annyira mozgatta a fantáziátokat, hogy szinte minden második nap valaki említette, sokan felhasználói oldalról is. Ugye, ahol problémával találkozol, az a másik oldalon egy jó üzleti lehetőség.

Az előző bemutató cikk eléréséhez kattints ide! 

Mennyit hoz egy kárpittisztító automata? Mennyi a matek?

A Prosis, aki segít az üzembehelyezésben a partnereik tényleges eredményei (számláló az automatában ) alapján elkészítette a várható eredményeket.
Az első ábra 3×3 autó – így kell értelmezni, tehát mintha 9 autós használná nap mint nap a szolgáltatásodat.

Számológépet elő, kezdj el kalkulálni!

A bevételek növelhetők? Hogy áll össze a bevétel?

Az ügyfélkör összetételét az alábbi ábrán látod és azt, hogy átlagosan mennyi ideig tisztítják az autóikat a vendégeid. Tudsz csomagajánlatot, vagy csoportos ajánlatot kidolgozni például a nagyobb cégekre, értem itt fuvarozókat, vagy taxisokat. Utóbbiakat megfogva kiszámítható bevételed is lehet.

Mennyibe kerül egy gép (az ár változhat): Ennyibe kerül egy kárpittisztító-automata, ami naponta szállítja neked a bevételt

Feleltette az érdeklődésedet?
Akkor vedd fel a kapcsolatot a Prosissel, hogy a környékeden te legyél az első, aki ilyet üzembe helyez! Továbbá figyeld a cikksorozatot, mert itt is kapsz bővebb tájékoztatást. Lesz szó még marketingről, célcsoportról, és természetesen matekról is. Kattints ide és nézd meg a további részleteket!

Kapcsolódó cikk: Egy új üzleti lehetőség: Helyezz ki kárpittisztító automatákat, önkiszolgáló egységeket

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!