Ennyire pesszimisták a magyar pénzügyesek a környező országokhoz képest? – infografika

Az ado.hu -n egy újabb érdekes infografikát találtam. Egyre többször látogatok erre a honlapra. Ebből az ábrából azt láthatjuk, hogy a magyar cégvezetők, pénzügyi vezetők többsége pesszimista a hazai gazdasági helyzettel kapcsolatban. Nézd meg az infografikát, majd olvasd el az ado.hu ehhez kapcsolódó cikkét is, mert további információkat tudhatsz meg, kattints ide! 

infotandem-adohu-167-cfo_qcmyu8o7

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!