KezdőlapTőzsdeEsik a tőzsde? Hogyan tudsz rövid távon profitálni belőle? - 2. rész:...

Esik a tőzsde? Hogyan tudsz rövid távon profitálni belőle? – 2. rész: 33% profit 1 hónap alatt

-

Az első részben egy olyan technikát mutattam, amit nemcsak tőzsde zuhanás esetén, hanem bármikor alkalmazni tudsz. Gondoltam az akkori cikkben betett képen szereplő részvények mozgását meg is nézem, vagyis azóta hogyan is alakult az árfolyamuk. A stratégiánkban árfolyam esésre spekulálunk. A képet újra beszúrom a cikk végén.

UNH – UnitedHealth Group Incorporated  – A stratégia szerint nem teljesítette azt, hogy újra lecsökkenjen 110 dollár alá, szóval ebbe be se léptünk.

FCFS – First Cash Financial Services Inc. – A részvény miután újra átlépte a 36 dolláros határt, azonnal leszáguldott 30 dollárig. 16,6%-os profitot tudtál zsebre tenni árfolyam zuhanás esetén.

SLTD – Solar3D, Inc. – Már akkor érdemes volt beszállni 2,56 dollárnál és most 2,29 dolláron áll a részvény, vagyis 10,6% profitod lenne közel 1 hónap alatt.

PINC – Premier, Inc – Itt már esés közben volt a részvény, ha 32,18 dollárról shortoltad a részvényt, akkor egyrészt 30 dolláron pluszban (6,8% profit) is ki tudtál volna szállni, ha tovább tartod, akkor is elenyésző mínuszban lennél most.

PZG – Paramount Gold Nevada Corp – Nos ezen buktunk volna. 1,08-ről 1,14 dollárig emelkedett a részvény. Tehát 5,5% veszteségünk lenne

LHCG – LHC Group, Inc – Az előző cikkben ezt a részvényt emeltem ki, mert ez volt a legmeggyőzőbb. Be is jött a számításom. 39,84 dollárról 34,51 dollárig száguldott a részvény, ami 13,4% profitot jelent egy hónap alatt.

Tehát közel 33% profitot tudtál elérni 1 hónap alatt ezzel a spekulációval.
A stratégiáról itt olvashatsz: Esik a tőzsde? Hogyan tudsz rövid távon profitálni belőle? 

A cikksorozat további részei:

Tanuld meg a tőzsdét! Regisztrálj a Minner Akadémia online tőzsde képzésére! Kattints ide!

 

finviz_haromszog

Kiemelt fotó: KMR Photography/Flickr

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek