Évente 500 euró támogatást adott az elmúlt 5 évben minden magyarnak az EU – ábra

Az alábbi ábrán azt láthatod, hogy az egyes országok mennyi pénzt kaptak az állampolgárokra vetítve (/fő), évente 2011 -2016 között. Ebből látszik, hogy mi magyarok a kiemelt támogatottak között vagyunk, átlagban évente több 500 eurónyi támogatást kaptunk, ha egy főre számoljuk. Természetesen ezt nem kaptuk meg mi állampolgárok, hanem különböző pályázatok elnyerése után kapták meg hazai vállalatok, szervezetek…

ennyipenztkapnak-a-magyarok-az-eutol

Ehhez kapcsolódó tartalom:
1500 eurót kaphatna évente minden európai állampolgár? Te is!

Kiemelt kép: Wikipédia
Forrás: Business Insider

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!