KezdőlapGazdaság és üzletÉvente 500 euró támogatást adott az elmúlt 5 évben minden magyarnak az...

Évente 500 euró támogatást adott az elmúlt 5 évben minden magyarnak az EU – ábra

-

Az alábbi ábrán azt láthatod, hogy az egyes országok mennyi pénzt kaptak az állampolgárokra vetítve (/fő), évente 2011 -2016 között. Ebből látszik, hogy mi magyarok a kiemelt támogatottak között vagyunk, átlagban évente több 500 eurónyi támogatást kaptunk, ha egy főre számoljuk. Természetesen ezt nem kaptuk meg mi állampolgárok, hanem különböző pályázatok elnyerése után kapták meg hazai vállalatok, szervezetek…

ennyipenztkapnak-a-magyarok-az-eutol

Ehhez kapcsolódó tartalom:
1500 eurót kaphatna évente minden európai állampolgár? Te is!

Kiemelt kép: Wikipédia
Forrás: Business Insider

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek