KezdőlapGazdaság és üzletEz az a pillanat, amikor egy reklám megviccel téged. Ezt neked is...

Ez az a pillanat, amikor egy reklám megviccel téged. Ezt neked is látnod kell!

-

Láttál már Old Spice reklámot? Tudod az a fekete bőrű izmos csávó mindenféle hülyeséget mond. Nos az embereknek mégis tetszik, és a cég nem véletlen használja ezt ki. Most viszont egy érdekes kampányukba futottam bele (egyik szakmai Facebookos csoportban linkelték be). A lényege az, hogy megvicceli azt, aki adott termékre rákattint a vaterán.

Nézd meg MrKockahas termékeit, és amikor rákattintasz egy humoros videó fog bejönni. Majdhogynem lecsesznek téged a videóban, miért is kerestél arra rá…

Nem tudom, hogy meddig lesz elérhető a kampány, de egy videót be is másolok ide. A videó alatt folytatódik a cikk.

A kampány azért is sikerült nekik jól, mert még én is írok róluk, és lehet más is lehozza, ismerősöknek elküldik… Igazi online gerillamarketing kampány. (Ez már külföldön is bejött nekik.)
Tudtad, hogy ehhez hasonló kisebb kampányt csináltam én is már? Olvasd el ezt a cikket, ez volt az: Beköltözött egy új albérletbe, és amit a fiókban talált az meglepte

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek