Ezt az üzletet meg kell fognod, vegyél General Lee-t az Ebay-en, mutatom miért

Amerikában a konföderációs zászlókat elkezdték beszedni, mivel az utóbbi hetekben újra középpontba került főleg a charlestoni mészárlás után (via index). A hírben még az is bent van, hogy a Warner megszüntette a licence jogokat a Hazárd megye lordjai filmből ismertté vált General Lee autóra, mert a tetején ott a konföderációs zászló, így a gyártása is le fog állni.

Az Ebay-en már most van egy kis mozgolódás, már teszik fel a General Lee játékokat drágábban. Még rengeteg raktárkészlet van így még van esélyed megfogni (mivel az ára akkor fog emelkedni, pl. Ebay-en, ha a boltokból elfogyott), és később egy kis profitot zsebre vághatsz. Tehát, most a cél az, hogy vásárolj egy-két darab ilyen játékautót. Egyet a Vaterán is találtam.

Szóval vedd meg most, és tartogasd, néhány év múlva többszörösét fogja érni! De 10-éven belül add el, ki tudja lehet készítenek a sorozatból valami jó mozifilmet, akkor biztosan felfog menni az ára.

Fotó: Ebay

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!