Ezt az üzletet meg kell fognod, vegyél General Lee-t az Ebay-en, mutatom miért

Amerikában a konföderációs zászlókat elkezdték beszedni, mivel az utóbbi hetekben újra középpontba került főleg a charlestoni mészárlás után (via index). A hírben még az is bent van, hogy a Warner megszüntette a licence jogokat a Hazárd megye lordjai filmből ismertté vált General Lee autóra, mert a tetején ott a konföderációs zászló, így a gyártása is le fog állni.

Az Ebay-en már most van egy kis mozgolódás, már teszik fel a General Lee játékokat drágábban. Még rengeteg raktárkészlet van így még van esélyed megfogni (mivel az ára akkor fog emelkedni, pl. Ebay-en, ha a boltokból elfogyott), és később egy kis profitot zsebre vághatsz. Tehát, most a cél az, hogy vásárolj egy-két darab ilyen játékautót. Egyet a Vaterán is találtam.

Szóval vedd meg most, és tartogasd, néhány év múlva többszörösét fogja érni! De 10-éven belül add el, ki tudja lehet készítenek a sorozatból valami jó mozifilmet, akkor biztosan felfog menni az ára.

Fotó: Ebay

 

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!