Ezzel szeretnék felpörgetni az online pókert

Hallottál már a Twitchről? Ez egy olyan site, aminek segítségével online streamelheted amikor éppen valamelyik számítógépes játékon játszol, vagy akár konzolon (Xbox, PlayStation). És ezt nézhetik a Twitch felhasználói. Külön iparág is épült már rá, rengeteg kis “sztár” is született, és sokszor többen néznek egy-egy ilyen közvetítést, mint sok magyar műsort a tv-ben. 🙂 Nem is véletlen, hogy a Twitchet tavaly felvásárolta az Amazon, erről itt olvashatsz.

Az online póker termek is felismerték ennek a jelentőségét. Legutóbb Daniel Negreanu a PokerStars hivatalos  (szponzorált) pókerese közvetítette játékát, élőben. (Bár elgondolkodtató, hogy mi van, ha valaki látta a lapjait, és éppen ott ült az asztalnál). Bár, mint kiderült, játékpénzben játszott, így is 150 ezer ember nézte a közvetítését, és 4000-nál is több feliratkozót szerezett.  Az online póker népszerűsége csökkent az utóbbi időben, főleg az USA-beli szabályváltozások miatt.

A Twitch.tv más területen is érdemes használni, akár itthon is, például oktatásban.

Mivel élőben volt, így felvételről láthatod ebben a youtube-os videóban.

Forrás: pokernews

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!