KezdőlapGazdaság és üzletFiatalok technológiai szokásai, már értem miért nyit a Facebook a képes, videós...

Fiatalok technológiai szokásai, már értem miért nyit a Facebook a képes, videós tartalmak felé – infografika

-

Az alábbi statisztikában a legérdekesebb, hogy a fiatalok között nőtt a tabletet használók száma. Háromszor több fiatal tabletezik, mint 2013-ban, pedig az előbb említett eszközök eladási számai már nem nőnek, hanem stagnálnak. Lehet, hogy később újra nekilódul? Mondjuk 3-7 év múlva? Bár arra lehet, hogy lesz más technológia, de érdemes lesz figyelni erre. (Tabletet értékesítő webshopoknak például érdemes kampányolni a kisgyermekes családokra.) Mi az, ami még érdekes?

Kiemelkedő a fényképezés és a videózás, és az sms használata meglepett. Már lehet, hogy más szemszögből nézem a Snapchat részvénykibocsátást is.
Nézd meg az alábbi infografikát!

fiatalok_infografika

Forrás: Kreativ.hu

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek