Fiatalok technológiai szokásai, már értem miért nyit a Facebook a képes, videós tartalmak felé – infografika

Az alábbi statisztikában a legérdekesebb, hogy a fiatalok között nőtt a tabletet használók száma. Háromszor több fiatal tabletezik, mint 2013-ban, pedig az előbb említett eszközök eladási számai már nem nőnek, hanem stagnálnak. Lehet, hogy később újra nekilódul? Mondjuk 3-7 év múlva? Bár arra lehet, hogy lesz más technológia, de érdemes lesz figyelni erre. (Tabletet értékesítő webshopoknak például érdemes kampányolni a kisgyermekes családokra.) Mi az, ami még érdekes?

Kiemelkedő a fényképezés és a videózás, és az sms használata meglepett. Már lehet, hogy más szemszögből nézem a Snapchat részvénykibocsátást is.
Nézd meg az alábbi infografikát!

fiatalok_infografika

Forrás: Kreativ.hu

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!