Fizetnél 57 millió forintot egy VW Buszért?

Egy német aukción 235 ezer dollárt, azaz 57 millió forintot fizettek egy 1955-ös Volkswagen Busért. Először úgy nézett ki nem lesz üzlet, mivel ez egy online aukció volt, és a mikrobusz tulajdonosa nem akarta (átszámítva) 36 millió forintért eladni, ennyi volt a legmagasabb ajánlat. Majd egynapos tárgyalás után megegyeztek a fent említett 57 millió forintban. Tudtad, hogy 2013-ban gyártották az utolsó VW Bus-t, méghozzá Brazíliában?

Ha már így belemelegedtünk a békét és a hippiséget (sőt a szörfösök, zenekarok körében is kedvelt) megtestesítő VW Bus -ba, nézzük meg mi újság a Volkswagen részvény táján.

Az árfolyam stabilnak mondható, és most közelíti meg a 200 eurós határt a Frankfurti Tőzsdén. Az autópiac részvényeihez pozitívan állunk hozzá. Mivel újra Európában is a válság előtti szintekre jöhetnek fel az autóeladások, és ebbe a VW is kiveszi részét.  Az árfolyamon kis kockázattal lehet jelenleg kereskedni, aki vételben gondolkodik, mindenképpen 165 euró alatt zárja a pozícióját, amúgy meg érdemes hagyni kifutni, 200 euróig még 11%-van benne.

vow_dec

Ez a cikk is érdekelhet téged:
A Ferrari tényleg külön részvényt kap

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!