Fizetnél 57 millió forintot egy VW Buszért?

Egy német aukción 235 ezer dollárt, azaz 57 millió forintot fizettek egy 1955-ös Volkswagen Busért. Először úgy nézett ki nem lesz üzlet, mivel ez egy online aukció volt, és a mikrobusz tulajdonosa nem akarta (átszámítva) 36 millió forintért eladni, ennyi volt a legmagasabb ajánlat. Majd egynapos tárgyalás után megegyeztek a fent említett 57 millió forintban. Tudtad, hogy 2013-ban gyártották az utolsó VW Bus-t, méghozzá Brazíliában?

Ha már így belemelegedtünk a békét és a hippiséget (sőt a szörfösök, zenekarok körében is kedvelt) megtestesítő VW Bus -ba, nézzük meg mi újság a Volkswagen részvény táján.

Az árfolyam stabilnak mondható, és most közelíti meg a 200 eurós határt a Frankfurti Tőzsdén. Az autópiac részvényeihez pozitívan állunk hozzá. Mivel újra Európában is a válság előtti szintekre jöhetnek fel az autóeladások, és ebbe a VW is kiveszi részét.  Az árfolyamon kis kockázattal lehet jelenleg kereskedni, aki vételben gondolkodik, mindenképpen 165 euró alatt zárja a pozícióját, amúgy meg érdemes hagyni kifutni, 200 euróig még 11%-van benne.

vow_dec

Ez a cikk is érdekelhet téged:
A Ferrari tényleg külön részvényt kap

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!