KezdőlapGazdaság és üzletGondolnád, hogy Gattyán György nem csak a felnőtt szórakoztató iparban tevékenykedik?

Gondolnád, hogy Gattyán György nem csak a felnőtt szórakoztató iparban tevékenykedik?

-

Gattyán György a 3. leggazdagabb magyar, már több mint 180 milliárd forintnyi vagyonnal rendelkezik. Sokan csak pornó milliárdosként ismerik, de szerencsére sikerült úgy építenie a személyes márkáját, hogy ez ne negatív jelzőként bélyegezze meg. Még talán a NAV-os meghurcoltatása is pozitívan jött le a közvélemény szemében. Egy jó üzletember diverzifikálja a befektetéseit, vagyis több szektorban is befektet, vagy éppen vállalkozást hoz létre. Nézzük is, milyen területeken van ott még Gattyán.

A 2017. decemberi Forbesban egy nagy interjút készítettek a milliárdossal. Az érdekes és motiváló beszélgetés közben egy infografikán láthatjuk, hogy milyen szerteágazó a Gattyán-birodalom. Ebből listázom most ki azokat a szektorokat, melyekhez kapcsolódnak a cégei:

  • Vagyonkezelő
  • IT
  • Ingatlan
  • Szolgálatás
  • Média
  • Kiskereskedelem
  • Sport
  • Papírgyártás
  • Építőipar (dizájn)

A sportbefektetéséről olvashattál is már a Minneren. A magyar feltalálókban, illetve a termékükben látott fantáziát Gattyán. A régebbi cikkemhez még új információt is olvashattam az interjúban. Kiderült, hogy még fejlesztik a terméket, pedig akár több ezer darabra is lenne már megrendelésük, de a legjobb terméket akarják kiadni a kezükből. Továbbá a pornós részlegéről is sok kulisszatitkot megtudhatunk. Ha csak egy interjút olvasol el egyébként egy évben, akkor az a Forbes-os Gattyán György interjú legyen.

Az említett Teqball-os, új sportágas cikket itt olvashatod: Két “magyar” cég találkozása: Docler Holding (LiveJasmin) és Teqball. Gattyán cége felkarolta a Teqballt?

teqball

Forrás: Docler Holding /Facebook
Forrás: Forbes/2017. december (offline újság)

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek