Gondolnád, hogy Gattyán György nem csak a felnőtt szórakoztató iparban tevékenykedik?

Gattyán György a 3. leggazdagabb magyar, már több mint 180 milliárd forintnyi vagyonnal rendelkezik. Sokan csak pornó milliárdosként ismerik, de szerencsére sikerült úgy építenie a személyes márkáját, hogy ez ne negatív jelzőként bélyegezze meg. Még talán a NAV-os meghurcoltatása is pozitívan jött le a közvélemény szemében. Egy jó üzletember diverzifikálja a befektetéseit, vagyis több szektorban is befektet, vagy éppen vállalkozást hoz létre. Nézzük is, milyen területeken van ott még Gattyán.

A 2017. decemberi Forbesban egy nagy interjút készítettek a milliárdossal. Az érdekes és motiváló beszélgetés közben egy infografikán láthatjuk, hogy milyen szerteágazó a Gattyán-birodalom. Ebből listázom most ki azokat a szektorokat, melyekhez kapcsolódnak a cégei:

  • Vagyonkezelő
  • IT
  • Ingatlan
  • Szolgálatás
  • Média
  • Kiskereskedelem
  • Sport
  • Papírgyártás
  • Építőipar (dizájn)

A sportbefektetéséről olvashattál is már a Minneren. A magyar feltalálókban, illetve a termékükben látott fantáziát Gattyán. A régebbi cikkemhez még új információt is olvashattam az interjúban. Kiderült, hogy még fejlesztik a terméket, pedig akár több ezer darabra is lenne már megrendelésük, de a legjobb terméket akarják kiadni a kezükből. Továbbá a pornós részlegéről is sok kulisszatitkot megtudhatunk. Ha csak egy interjút olvasol el egyébként egy évben, akkor az a Forbes-os Gattyán György interjú legyen.

Az említett Teqball-os, új sportágas cikket itt olvashatod: Két “magyar” cég találkozása: Docler Holding (LiveJasmin) és Teqball. Gattyán cége felkarolta a Teqballt?

teqball

Forrás: Docler Holding /Facebook
Forrás: Forbes/2017. december (offline újság)

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!