Google Helyelőzmények – Arra is tudod használni, hogy megnézd valaki feltörte-e a fiókod

A Google felhasználói fiók védelme egyre jobb, én mindig kapok értesítést, ha valami szokatlan történik a fiókomban. Viszont jobb félni, mint megijedni. Tudod a hackerek mindig előrébb járnak. Elég sok cégvezetőtöl hallottam már horror sztorikat, igaz ezért is érdemes NEM a gmail fiókot használni üzleti célra. Nos, térjünk a lényegre!

A Google Helyelőzményekben láthatod azt, hogy a mobilod, laptopod, egyéb bejelentkezéseid alapján a Google milyen helyeket tárolt el. Vagyis megmutatja merre jártál. Ha valami nem oda illő várost látsz, akkor kezdj el gondolkodni! Látod a dátumot, a helyet is, így elég sok mindent segíthet.

Alapesetben be van kapcsolva a Helyelőzmények követése, így elvileg Google felhasználóként elég sok mindent tud rólad a keresőóriás. Ez félelmetes is egyben. Legutóbb egyik ismerősöm mondta azt, hogy jah persze kikapcsolod, de attól csak te nem látod 🙂 . Hm igen, ez érdekes lehet.

És, hamár a Google Térképnél járunk. Tudtad, hogy a A Google talált 1 milliárd dollárt? Az előbbi szövegre tudsz is kattintani, mert írtam róla egy tartalmat. A térképen hamarosan reklámok is láthatóak lesznek, és bizony ez most talált pénz a cégnek.

Fotó: Google Helyelőzmények/ by Mándó 🙂

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!