KezdőlapGazdaság és üzletGoogle Helyelőzmények - Arra is tudod használni, hogy megnézd valaki feltörte-e a...

Google Helyelőzmények – Arra is tudod használni, hogy megnézd valaki feltörte-e a fiókod

-

A Google felhasználói fiók védelme egyre jobb, én mindig kapok értesítést, ha valami szokatlan történik a fiókomban. Viszont jobb félni, mint megijedni. Tudod a hackerek mindig előrébb járnak. Elég sok cégvezetőtöl hallottam már horror sztorikat, igaz ezért is érdemes NEM a gmail fiókot használni üzleti célra. Nos, térjünk a lényegre!

A Google Helyelőzményekben láthatod azt, hogy a mobilod, laptopod, egyéb bejelentkezéseid alapján a Google milyen helyeket tárolt el. Vagyis megmutatja merre jártál. Ha valami nem oda illő várost látsz, akkor kezdj el gondolkodni! Látod a dátumot, a helyet is, így elég sok mindent segíthet.

Alapesetben be van kapcsolva a Helyelőzmények követése, így elvileg Google felhasználóként elég sok mindent tud rólad a keresőóriás. Ez félelmetes is egyben. Legutóbb egyik ismerősöm mondta azt, hogy jah persze kikapcsolod, de attól csak te nem látod 🙂 . Hm igen, ez érdekes lehet.

És, hamár a Google Térképnél járunk. Tudtad, hogy a A Google talált 1 milliárd dollárt? Az előbbi szövegre tudsz is kattintani, mert írtam róla egy tartalmat. A térképen hamarosan reklámok is láthatóak lesznek, és bizony ez most talált pénz a cégnek.

Fotó: Google Helyelőzmények/ by Mándó 🙂

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek