Gyógyszeripari részvényelemzés

Most a Caremerk Corporation (CVS) szemeltük ki. A cég a gyógyszeriparban tevékenykedik. Egy nagyon jó szektorhoz tartozik, mivel Amerikában még több gyógyszer fogy, mint hazánkban. A konkurenciaharc azért megköveteli a folyamatos odafigyelést, egyik nagy ellenfele a Walgreen Company (WAG). Több mint 7000 gyógyszertárat üzemeltet az USA-ban. Az elkövetkező években több márkásabb gyógyszer elveszti a szabadalmát, így generikus gyógyszeripar fellendül, amiben nagyobb a haszonkulcs, így a Caremarknak is nőhet a profitja.

Az árfolyam stabilan emelkedik. Látható, hogy egy sávban mozog, a sáv alsó részén érdemes vételben gondolkodni (ezt már több részvénynél is írtuk). A vállalat eredményei kimagaslóak. Az Argus Capital elemző csapata 83 dollárig várja a részvény az elkövetkező hónapokban.

cvs_april

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!