Gyógyszeripari részvényelemzés

Most a Caremerk Corporation (CVS) szemeltük ki. A cég a gyógyszeriparban tevékenykedik. Egy nagyon jó szektorhoz tartozik, mivel Amerikában még több gyógyszer fogy, mint hazánkban. A konkurenciaharc azért megköveteli a folyamatos odafigyelést, egyik nagy ellenfele a Walgreen Company (WAG). Több mint 7000 gyógyszertárat üzemeltet az USA-ban. Az elkövetkező években több márkásabb gyógyszer elveszti a szabadalmát, így generikus gyógyszeripar fellendül, amiben nagyobb a haszonkulcs, így a Caremarknak is nőhet a profitja.

Az árfolyam stabilan emelkedik. Látható, hogy egy sávban mozog, a sáv alsó részén érdemes vételben gondolkodni (ezt már több részvénynél is írtuk). A vállalat eredményei kimagaslóak. Az Argus Capital elemző csapata 83 dollárig várja a részvény az elkövetkező hónapokban.

cvs_april

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!