Ha pénzt kapnál a háztartási munkáért, már rég milliomos lennél – infografika

Az ado.hu -n találtam egy infografikát a háztartási munkákról. Az ábrához további hozzáfűzni valóm nincs, nézegesd az ábrát :), de érdemes átkattintani az ado.hu -s cikkre, mert további információkat olvashatsz a témáról.

infotandem-adohu-168-haztartasi-munka_2kmsvk89 (1)

Igen, alul láthatod, hogy a 2009-2010-es adatokkal dolgozott az infografika készítő, de ez egy friss infografika, sőt úgy tudom nemrég publikálta a KSH.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!