Használd a Transferwise-t külföldi utaláshoz

Nagyon jó eszköz a TransferWise azoknak, akik külföldre utalnak. Nagyon-nagyon sokat spórolhatunk ezzel, akár külföldre utalunk, akár külföldről fogadunk pénzt. A regisztráció után máris az utalhatunk is.
Például egy 70 ezer forintos utalásnál 4300 Ft-ot takarítottam meg, mikor külföldre utaltam.
Én egy forintos számláról utaltam egy Egyesül Királyságbeli angol font számlára. Még aznap megérkezett az összeg, az a nem mindegy, olcsó, gyors, biztonságos.

Hogy működött?

  1. Beírtam kinek szeretnék utalni, név, bankszámlaszám (IBAN), Swift kód
  2. Ezután az összeget beírtam forintban, a honlap ki is írta mennyi font lesz, és mennyi költséget von le a másik oldalon, azaz akinek küldöm a pénzt
  3. Én a bankszámlámról elutaltam a TransferWise magyarországi bankszámlájára a 70 ezer forintot.
  4. 2 óra múlva már jelezte is a rendszer, hogy megérkezett a pénzem
  5. Átváltották fontra a legkedvezőbb áron.
  6. Elutalták az így már átváltott pénzt a kedvezményezettnek (azaz akinek én akartam), még aznap megkapta a pénzt az illető!!!
  7. Kiírták, hogy ezzel én 4300 Ft-ot takarítottam meg.  (átváltási díjat, illetve utalási költséget is spóroltam)

Én teljesen megbízom a rendszerükben. Még azon is lehet spórolni, ha két magyarországi számla között utalunk például devizát, azaz forintos számláról akarunk pénzt áttenni mondjuk az eurós számlánkra (vagy fordítva).

Ide kattintva eléred a regisztrációs részt. 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!