Használd a Transferwise-t külföldi utaláshoz

Nagyon jó eszköz a TransferWise azoknak, akik külföldre utalnak. Nagyon-nagyon sokat spórolhatunk ezzel, akár külföldre utalunk, akár külföldről fogadunk pénzt. A regisztráció után máris az utalhatunk is.
Például egy 70 ezer forintos utalásnál 4300 Ft-ot takarítottam meg, mikor külföldre utaltam.
Én egy forintos számláról utaltam egy Egyesül Királyságbeli angol font számlára. Még aznap megérkezett az összeg, az a nem mindegy, olcsó, gyors, biztonságos.

Hogy működött?

  1. Beírtam kinek szeretnék utalni, név, bankszámlaszám (IBAN), Swift kód
  2. Ezután az összeget beírtam forintban, a honlap ki is írta mennyi font lesz, és mennyi költséget von le a másik oldalon, azaz akinek küldöm a pénzt
  3. Én a bankszámlámról elutaltam a TransferWise magyarországi bankszámlájára a 70 ezer forintot.
  4. 2 óra múlva már jelezte is a rendszer, hogy megérkezett a pénzem
  5. Átváltották fontra a legkedvezőbb áron.
  6. Elutalták az így már átváltott pénzt a kedvezményezettnek (azaz akinek én akartam), még aznap megkapta a pénzt az illető!!!
  7. Kiírták, hogy ezzel én 4300 Ft-ot takarítottam meg.  (átváltási díjat, illetve utalási költséget is spóroltam)

Én teljesen megbízom a rendszerükben. Még azon is lehet spórolni, ha két magyarországi számla között utalunk például devizát, azaz forintos számláról akarunk pénzt áttenni mondjuk az eurós számlánkra (vagy fordítva).

Ide kattintva eléred a regisztrációs részt. 

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!