Hol nyissunk pizzériát? Mit mondanak a statisztikák? Pizzéria franchise, Pizza Hut

Dátum

Megosztás

A legutóbbi Pizza Hut franchise cikk óta sokatokkal beszéltem, és kiderült legtöbben azonnal tudnák hová is nyissanak egy pizzériát. Vagyis jól ismerik a helyi viszonyokat, lokációt. Azért közelítsük meg több oldalról is a témát. Te melyik országrészre tippelnél, ahol legjobban szeretik a pizzát?

Milyen közel lesz hozzád az üzlet? 

Több éve foglalkozok franchiseokkal is, és egy dologban főleg a vendéglátás szektorban egyetértenek az üzemeltetők: Ha első, vagy második franchise-od, akkor bizony ott kell lenned helyileg, ahol az üzletet nyitod. Tehát, ha te Székesfehérváron szeretnél nyitni, akkor úgy kell intézned, hogy szinte mindennap ott kell lenned, a legjobb az, ha odaköltözöl. Ezt majd vedd figyelembe!

Pizzéria nyitása franchise partnerként

Az előző cikkben részletesen bemutattuk a Pizza Hut franchise lehetőséget. A hazai franchiseokat üzemeltető Amrest 16 millió forint üzletnyitási támogatással keres most partnereket. A fontosabb információkat a korábbi tartamunkban megtalálod, vagy a Pizza Hut franchise oldalán. 

A lokáció megtalálásában segítségedre lesz az Amrest. Továbbá ők is tudják, hogy online értékesítés, kiszállítás mennyire fontos, így ebben is támogatást nyújtanak (e-kereskedelem). A hibrid kiszolgálás miatt már kisebb méretű pizzéria nyitását is támogatja a Pizza Hut.

Mit mond a Google? Ezen meglepődtem! 

Először is azon, hogy havonta miért is keresnek rá 400 000-szer a magyarok arra, hogy pizza, pizzéria? Ezt látod az alábbi statisztikában, amit a Google kulcsszótervezőjéből varázsoltam elő.

Ami érdekes, hogy összehasonlítva a hamburgerrel, 10 -szeres különbséget látunk a pizza javára.

Amit még látunk, hogy az elmúlt 5 évben töretlen a pizza népszerűsége az online térben, lásd az alábbi Google Trends ábra. A másik meglepő, hogy melyik megyékben domináns a pizza iránti kereslet a Google-ben: Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Budapest, Csongrád-Csanád és Szatmár-Szatmár-Bereg. 

Érdekel a Pizza Hut franchise étterem nyitása. Hol jelentkezhetek? 

A Pizza Hut hazai oldalán megtalálod a franchise nyitás további részleteit, és megtalálod a csatlakozáshoz szükséges jelentkezési űrlapot. franchise.pizzahut.hu

Előző cikkünk a témában: Lehetőség nyílik Pizza Hut franchise üzlet nyitására

Fotó: Pizza Hut

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!