Így ér a 20 000 forint 28 000 forintot. Én mondtam már neked, hogy a pénzből pénzt tudsz csinálni

Már nemcsak az antik pénzek érnek sokat a gyűjtőknek, hanem az újabb pénzek után is érdeklődnek. Az alacsonyabb sorszámú újabb bankókat a pénznyomdák félre is teszik számukra. Ahogyan külföldön, úgy itthon is az újabb címletek sokat hozhatnak a konyhára, főleg később. Illetve a gyűjtők természetesen nem csak a lehetséges profitot nézik. Mégis mennyit érnek az alacsony sorszámú pénzek?

Az MNB legtöbbször gyűjtői célokra az 1-500-ig terjedő sorszámú nyomdafriss bankjegyeket félreteszi, majd a Magyar Pénzverő Zrt. honlapján keresztül tudnak hozzájutni a leendő vásárlók, gyűjtők…
Még az új 20 000-resek legelső címletei nem kerültek fel az oldalra, de a régebbieket láthatjuk.
– Egy 2016-os 20 ezres most 28 000 forintot ér.
– Egy 2011-es 500-as 2000 forintot.

Nem is rossz, igaz? A kép alatt folytatom!

forrás: penzvero.hu
forrás: penzvero.hu

Nem véletlen, hogy a vállalkozási ötletek között külön kiemeltem az érmekereskedő ötletet. Érdemes az alacsony címletekre is rámenni, mivel külföldiek is kereshetik, illetve jól bejáratott vevőknek tovább tudjuk adni 20-50%-os haszonnal:  69. ötlet – Érmebróker, érme vaterázás

Ehhez kapcsolódó tartalom: Nem is gondolád, mekkora a pénz van a pénzben 🙂 Kattints, és kiderül mire gondolok

Forrás: Pénzcentrum

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!