Így hordd az öltönyöd! Milyen esetben nagy vagy kicsi egy öltöny…- infografika

Egy régebbi cikkben már boncolgattam, hogy: Számít a ruha/öltözködés az üzleti életben? Akkor leírtam, hogy már egy ing is csodákra képes. Pólóban ki venne komolyan. Nos az öltönyre is szükségünk lehet több esetben, pl. konferencia, üzleti reggeli, fontosabb tárgyalás. Ez az infografika ebben segít neked. Nézd át, égjen a retinádba, hogy mi a nem jó. A bal oszlop az, ami a megfelelő méretet jelenti, mutatja. Illetve az első kép alatt is fontos, további képeket, tippeket találsz. –

Az öltöny mérete. Így tudod megállapítani, hogy kicsi, vagy nagy lesz rád az öltöny:

oltony

Gombok: Soha, mégegyszer mondom, soha ne gombold be az alsó gombod!!
gomb

 

Így tűrd fel az inged:

ing-felturese

Nyakkendő-ing kombinációk

nyakkendo_kombinacio

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!