Így találkoztak a Youtube videósok 2015-ben. Ők azok, akik pénzt is kapnak a videóik után

Arról már írtam a Minneren, hogy mennyit is lehet keresni Youtube videókkal, ezt ide kattintva olvashatod.  Sőt itthon a leghíresebb Youtube-osról is esett már szó, ő Dancsó Péter.  Idén már a második találkozót szervezte a Special Effects Media a partnereinek. Az előbb említett cég a Youtubeosoknak, videobloggereknek segít abban, hogyan lehetnek népszerűbbek, eszközöket ad, hirdetőket szerez… Ismerős lehet a cég profilja?

A 120. ötletben írtam róla:  Vlogger, videóblogger keltető
A Special Effects Media átlal menedzselt csatornák videóit  már 455 milliószor tekintették. Szerintem ez figyelemre méltó. Több fórumot is olvastam, ahol szinte csak róluk írnak, mint lehetséges mentor cég.
Tehát erre a piacra is be tudsz még lépni, és konkurenciája lehetsz a cégnek. A fenn említett 120. ötletbe tehát érdemes belevágni.

A találkozóról Dancsó Péter egy videót is készített:

Fotó: Youtube/Dancsó Péter

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!