Így tudsz jövőre milliókat keresni a Black Friday-ből! Ez tetszeni fog!!!

Észrevettétek, hogy 2-3 éve itthon is tömegesen elterjedtek a Black Friday akciók? Bár itthon nincs Hálaadás ünnepe, azért ezt a “szokást”, napot is átvettük, vagyis a hálaadás utáni első pénteken elvileg extrém nagy kedvezményekkel vehetünk termékeket/szolgáltatásokat. Itthon azért csak óvatosan, mert a cégek szeretnek játszani az árakkal. Na, de semmi pesszimizmus.  Lássuk is azt az információt, amivel te is sokat kereshetsz, ha ebbe belefogsz.

A Business Insider nap grafikonját amikor megláttam, nem hittem a szememnek. A Black Friday időszaka alatt az USA-ban 500 000 új hitelkártyát igényelnek a vásárlók a boltokban (ábra a szöveg után). Ez azt jelenti, hogy aznap 3-4szer annyit, mint egy átlagos novemberi napon. Oké-oké. Tudom, hogy mire gondolsz. Ezzel mit tudsz kezdeni?

Ha akarsz egy gyors pénzkeresést jövő novemberben, egy kis extra jövedelmet, akkor már szeptembertől elkezdenék hitelkártyát, gyorskölcsönt értékesíteni. Sőt erre már most ráállnék, indítanék egy blogot, ami vásárlással kapcsolatos, pl. akciókat összegyűjti, vásárlási tippeket ad… és jövőre máris lesz annyi olvasód, hogy csak abból közel 1 milliót kereshetsz azon a napon (nagy jutalékot kaphatsz). A többi szponzori megjelenésről nem is beszélve. Magyarán amire kiépül a blogod, ez meghozza a nagyobb ugrást is, mind látogatottságban, mind bevétel szempontjából. Ehhez kapcsolódó Minner vállalkozás ötletek a kép alatt!!!

blackfriday

Vállalkozás ötletek:
Indíts vállalkozást: 43. ötlet – Rendelj kínából
Indíts vállalkozást: 74. ötlet – Termék, szolgáltatás tesztelő blogger
Indíts vállalkozást: 117. ötlet – Profi Vatera eladó – Nem az, amire gondolsz. Kattints!
Indíts vállalkozást: 129. ötlet – ebayezés, vaterázás, jófogásozás

A Zizz.hu -n jó összefoglalót találsz a Black Friday-ről: Mi az a black friday?

Forrás: BusinessInsider
Fotó: Wikipédia

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!