Így vásárolj olcsóbban a webshopokban! 5-15%-ot biztosan spórolsz.

Külföldön már sokan kihasználják azt, hogy a webshopok különböző marketing trükköket alkalmaznak. Egy jobb webshopnál, ha pár percig nézegeted az oldalt, és már kezded bezárni az ablakot sokszor megjelenik előtted egy kupon, vagy felhívás, máris spórolhatsz. Ennél több lehetőséged is kínálkozik kihasználni őket. Az más kérdés, hogy etikus pont erre játszani, igaz a boltba is bemész az akcióra… Nos szóval nézzük a lehetőségeket. Egy biztos, hogy azonnal ne vásárolj, mert akkor lemaradsz a kedvezményekről

1. Az első tippünk tehát az ablak bezárása, a rendszer érzékeli, hogy az egered a bezárás fül felé megy.
2. Érdemes feliratkozni a hírlevélre, de ha nem, az se baj, a következő pontunk pont erről szól.
3. Hallottál már a remarketingről? Biztosan mivel, ha megnéztél egy weboldalt, és ők okosan remarketinggelnek, akkor a hirdetésük követni fog 🙂 Nos, ezt kihasználva biztosan kapsz tőlük extra ajándékot. Csak keresgélj google-ben, barangolj nagyobb híroldalakon… és várd a bannerjüket, hirdetésüket.
4. Érdemes a facebookról is átkattintani, mert ott is remarketingelnek, nem csak google hirdetésben, szóval egy-egy kupon beeshet.
5. Tehát érdemes 1 hétig is akár elhúzni a vásárlást.
6. Ünnepek előtt főleg érdemes többször rákattintani az ilyen webshopokra.

Etikus? Hm, az igazán jó webshopok úgyis mással vesznek rá a vásárlásra. Külföldön már sokan így vásárolnak, mondhatni tudatosan. Hiába, ez a “dzsungel törvénye”.  Jó vásárlást!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!