Így vedd rá a főnöködet a home office-ra. Esettanulmány

Dátum

Megosztás

Néhány hete jött egy ötlet, hogy miként tudnánk megújítani a videósképzés formátumot. Vajon mivel tudnánk növelni a motivációtokat, vagy mivel tudnánk még jobban átadni az információkat? Ez nap mint nap foglalkoztat minket, napi kihívás részünkről és teszünk is érte. Jött is egy extrémebb gondolat, hogy mi lenne ha szituációk közben adnánk át tudást. Mindenki látott már ismeretterjesztő sorozatot. Nos onnan merítettünk ihletet. Készítettünk is egy pilot részt. A téma valójában a disc alapú kommunikációs stratégia, a szituáció most az, hogy a főnöködet próbálod rávenni a több home office-ra.

Mit gondolsz ez jobban elősegíti a tanulásodat, motivációdra hogyan hat? Mit hiányolsz a videóból? Vegyük jobban sztorizósra, dokumentumfilmesre? Ha nézel egy ismeretterjesztő műsort, akkor szoktál elvinni az anyagtól plusz információt? Itt is érzed ezt?

Szereplők:

  • Sólyom Eszter – önmagát alakítja, MinnerAkadémia vezetője (képzésekért felelős, azóta többször van home officeban)
  • Marjai Viktor – önmagát alakítja, disc tréner,
  • Mándó Milán – önmagát alakítja, minner.hu alapítója
  • Pap Péter – operatőr, videós

A videót ide kattintva eléred a Youtube-on.

Szeretnél üzleti témákról tanulni, új információkat szerezni? Irány a Minnerakadémia!

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!