Ilyet még nem láttam! Zseniális! Így adj el egy szinte üres könyvet!

Bele is vágok a közepébe, mert amit nemrég láttam, az engem is kreativitásra sarkalt, hogy igenis lehet még újat alkotni. A “Rombold le ezt a könyvet – Kreativitás kis őrültséggel” című, szinte üres könyv az első lapozás után magával ragadott. Nem azért, mert én is meg akarom venni, és szétrombolni, hanem maga az a tény, hogy mennyire kreatív ötlet. A könyvből fényképeztem részleteket, hogy mégis lásd, miről van szó.. A képeken láthatod, hogy nem sok szöveg van rajta, a célja nem is az, hogy olvasson a használója. Bár igaz, hogy főleg a tinédzser korúak a célcsoportja a könyvnek, azért engem is betalált. Képek alatt folytatom.

romboldle2

romboldle6 romboldle5 romboldle4
rombolde3

romboldle7

A feladatokban láthatod, hogy azért rá-rá kényszeríti a használóját arra, hogy könyvtárba is menjen, de a lényeg, hogy arra sarkallja, hogy kimozduljon, kreatívabb legyen. A célcsoportot (szülőket, gyerekeket) teljesen meg is fogja. Sőt, már youtube videót is láttam róla. Ehhez hasonlóan van már olyan is, hogy “Nyírd ki ezt a naplót”. Szinte ugyanarra a koncepcióra épül.

Keress te is valami új dolgot, fordítsd ki a saját vállalkozási ötletedet, vagy akár valamelyik Minneres vállalkozásötletet (több van mint 150 az oldalon).

Ehhez kapcsolódó tartalmak:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!