Indíts vállalkozást: 103. ötlet – Gazdagmami fiatalokra szabva

A Gazdagmami egy zseniálisan kitalált vállalkozás. A célpiac tökéletesen belőve, ami elég nagy ahhoz, hogy profitálni is lehessen belőle. Nézd meg a weboldalt, és a tudásanyagokat is, mert nem csak kismamáknak hasznosak a tartalmak. A vállalkozás ötlet sorozatom írása közben, folyamatosan kapom az üzeneteket, emaileket. Ezekből azt szűröm le, hogy a fiatalok igenis érdeklődnek a vállalkozás létrehozása iránt. Aztán vagy a lelkesedésük csökken, vagy olyan falakba ütköznek, amik amúgy könnyen áthidalhatók. Sajnos az ilyen Fivosz, meg hasonlók nem biztos, hogy előnyére vállnak egy friss fiatal vállalkozónak. És őket is a kézzel fogható dolgok érdeklik.

103. ötlet – Gazdagmami fiatalokra szabva
Mondhatnám azt is, hogy 1az1-ben másold le a Gazdagmamit. De tényleg. Persze át kell szabni a tartalmaid, mivel a fiatalokat nem csak otthonról végezhető munkák érdeklik. Hanem sokszor startupban, vagy még annál is nagyobban gondolkodnak. Tehát több melód is lesz vele, mint szimpla másolás. A könyveléstől, a pénz kiszedésén át minden érdekli a fiatalokat. Tehát nagy tudásbázisra lesz szükséged. Amit persze könnyedén elérsz, mivel csak felveszed a kapcsolatot könyvelőkkel… És ezek a partnerek (pl. könyvelők, jogászok) jelentik a profitod egyik részét, mivel hozzájuk viszed majd vevőként a fiatalokat. Aztán persze a konzultációkért is kérhetsz pénzt, marketing szolgáltatásért… A tanfolyam lesz a legjobb ötlet, amiért akár 80-120 ezer forintot is elkérhetsz. Hozzákapcsolhatod a 77. ötletet: Speciális tábor, több napos program szervezése. Ha érdekel az ötlet, és rám írsz, akkor plusz tippeket is tudok adni, amivel további extrát tudsz adni, ami bevonzza a fiatalokat.(info@minner.hu)
A Minneren több ötletnél is érintettem ehhez hasonló témát, így érdeme minden ötletet átböngészni. Picit hasonlít a 102. ötlethez, de mégis más. 

Célpiac: Fiatalok, startupperek,
Konkurencia: Formáld úgy az ötletet, hogy hasonló legyen mint a Gazdagmami, és akkor alig lesz konkurenciád!
Megvalósítás, üzlet:
1. Weboldal készítés, egy sima WordPress oldal is megfelelő erre a célra.
2. Blogolj! Ez az első! Akár hasonló ötletbörzét indítasz mint én. De sokkal jobb az, ha sikersztorikat mutatsz be, hidd el az jobban bemotiválja őket, mint néhány ötlet.
3. Szervezz előadásokat, meetupokat. Sőt főiskolákkal is érdemes együttműködnöd.
4. Legyél te a fiatalok “Gazdagmamija”

Profit várakozás:
Az ügyvédektől és könyvelőktől havi jutalékot kaphatsz, persze ez elenyésző lesz, de sok kicsi sokra megy. A többi bevételed már a fizetős tanácsadó, mentori szolgáltatásodból lesz, esetleg könyvedből.

Tőke alig kell hozzá. Vágj bele még ma! De, azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnere minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

 


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!