Indíts vállalkozást: 107. ötlet – csak egy apróság, de garantált a siker

A 62. ötletben olvashattál már a Csoki műhely, bonbon műhely az otthonodban vállalkozás ötletről. Most hasonló lesz a kiindulási pont is. Én vagyok a boltosok álma, mert amikor várakozok a pénztár előtt, mindent megnézek, sőt sokszor leemelem a polcról és megveszem a termékeket… A legjobban a Bonbox nevű termék tetszett, de tegnap például egy 100%szerelem nevű csokit vettem. Kis pénzbe kerülnek, de amikor a párodnak odaadod a kis apróságot, az felbecsülhetetlen. Erre már lehet építeni, nem?

107. ötlet – Kisebb csomagolású csokik, bonbonok gyártása (pl. Szívecske)
A legjobb ebben az ötletben, hogy a profit rátád nagy. Pl. Egy BonBox kb. 169 forint a boltokban, de csak egy bonbon van bent, meg egy kis doboz van hozzá. Szerinted mennyi az előállítási költsége? Az értéke persze több is, ha úgy nézzük.
Tehát az ötlet az, hogy a bonbox-hoz hasonló kis apró bonbonokat készíts, majd ezeket értékesítsd. Kreatív csomagolásra is gondolj!

Fontos! Nem neked kell legyártanod, ami ugye rengeteg engedélyeztetési macerát hozna magával. Keress bérgyártót!

Célpiac: A virágboltok, ajándék boltok, kisebb boltok
Konkurencia: hm hm hm van, és? Csokiban láttál már olyat, ami nem fogy?
Megvalósítás, üzlet:
1. Kísérletezd ki, hogy mennyiből jön ki a doboz, mennyiből jön ki a bonbon.
2. Beszélj virágboltokkal, mennyiért vennék, mekkora mennyiséget.
3. A 62. ötletből még ez is jó tipp: Fűzz meg cukrászdákat, hogy kitehesd kóstolóra a bonbonjaid, szerezz új érdeklődőket, sőt navigáld őket át a Facebookodra, egy lájk egy bonbonért vagy egy checkin egy bonbonért
4. Valentin napon zsebeld be az éves árbevételed 30%-át 🙂 Állj rá csak erre a napra, de nagyon (1. pont alapján)

Profit várakozás:
A profitrátád magas lesz, 50-70%-k is lehet. Először a környékeden lévő virágboltokat keresd fel, és a kisebb boltokat.

Vágj bele még ma! De, azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnere minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

 

[adrotate banner=”5″]

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!