Indíts vállalkozást: 110. ötlet – Randiguru, randiszervező

Dátum

Megosztás

A hétvégén egyik ismerősöm képeit nézegettem, és láttam egy képet, ahol randin volt a párjával egy étteremben, és az asztalon virágszirmokból szív volt kirakva… és egyéb romantikus körítés. Bevallom megtetszett, mert egy hölgyet ezzel már le lehet venni a lábáról. Felvetődött bennem a kérdés, hogy vajon a srác csak úgy odament az étterembe előtte, hogy leszervezze? A válasz igen, odament, és egy kis felárral megcsinálták kívánságát. És akkor jött az ötletem 🙂

110. ötlet: – Randiguru, randiszervező
Felmerült bennem tehát az, hogy sokan nem mernek odamenni az étterembe, bárba…, hogy maguk leszervezzék az ilyen apróságokat. Tehát nekik segítségre van szükségük. Márpedig emlékezetes randi kifizetődő :), és a piaca is óriási.
Képzeld csak el, hogy valaki felmegy egy randiszervező weblapjára, egy űrlap segítségével kitölti, hogy melyik étterembe szeretne menni, milyen plusz szolgáltatást akar (pl. rózsa az asztalra, szív virágszirmokból…), az űrlap kalkulál egy árat, indul a megrendelés. A randiszervező pedig mindent elintéz. Az étteremnek is kevesebb így a melója, valószínűleg olcsóbb megoldás is, mint nagy jattot adni a pincéreknek, és otthonról meg tudod rendelni az extrákat. Akár hotelek esetében is működhet.

Az ötlet tehát nem bonyolult, kell egy weboldal, ott egy űrlap, amiben megtudja az illető rendelni a szolgáltatást. Éttermeket tudsz bevonni, főleg olyanokat, ahová randira is szívesen megy az ember. Persze érdemes több árkategóriájút választani, felvenni velük a kapcsolatot. Pénzt is kérhetsz az éttermektől, hogy csatlakozzanak a te weboldaladhoz. Fontos, hogy az éttermek válláról is le veszed a melót! Nem csak éttermek jöhetnek szóba, hanem egyéb randihelyek is. Gondolkozz!

Célpiac: éttermek, randi helyek, és persze a randizó párok, főleg férfiak
Konkurencia: vannak randiszervezők, de khm a piacon van hely
Megvalósítás, üzlet:
1. Készítsd el a weboldalt, az űrlapot, landing oldalt.
2. Vedd fel a kapcsolatot az éttermekkel
3. Írj blogot: például randihelyekről, randi ötletekről… máris a látogatottságod megoldva
4. Facebook oldalad legyen, mert később ezen reklámozol, tudsz szűrni kapcsolat szerint, vagyis nem egyedülállókra fogsz lőni, reklámozni először. Tehát máris kevesebbe kerül a reklámozás.

Profit várakozás:
Egy randi leszervezésért kérj 3-5 000 Ft-ot. + kitalálhatsz extra csomagokat, amikből még nagyobb bevételed lehet. Napi 2-3 randi leszervezése nem nagy dolog, és már azzal is kereshetsz valamennyit, könnyű elindulni, aztán napi 10-20 leszervezett randinál már kezd érdekes lenni.

Vágj bele még ma! De, azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnere minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

[adrotate banner=”5″]

 

Fotó: Kevin Dooley/Flickr

 

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!