Kezdőlap Vállalkozás ötletek Indíts vállalkozást: 115. ötlet - Salesman - értékesítési szakértő...

Indíts vállalkozást: 115. ötlet – Salesman – értékesítési szakértő…

-

Tudtad, hogy jó értékesítőből nagy hiány van itthon? Sőt, sales, értékesítő szakemberből még jobban? A legtöbb cégnél az értékesítési vezető nem is ért az eladáshoz. Hidd el rengeteg céggel beszélek nap mint nap, és látom a hiányosságokat. Még a nagyoknál is. A legtöbb cégnél nincs összhang az online és offline eladás között, nincs rendes sales szöveg… A gyatra marketingesekről pedig ne is beszéljünk. És ahol probléma van, ott lehetőség van pénz szerzésre.

115. ötlet: Salesman – értékesítési szakértő
Ennél az ötletnél persze kell érteni az eladáshoz. Bevallom én akkor tanultam meg, amikor brókernek álltam. Tehát, ehhez értened kell, de legyen ez több hónapos befektetés. A cégek szeretnek külsős szakértőket alkalmazni, mert sokszor egy külsős jobban látja a dolgokat.

A 115. ötlet “A” része tehát az, hogy ilyen szakértői céget csinálj.
A “B” része az, hogy rengeteg cég szenved azzal, hogy kevés lead, érdeklődő érkezik a promóciós anyagaira, sőt utána sem tudnak mit kezdeni egy érdeklődővel, sok a lemorzsolódás. Tehát egyrészt segíthetsz abban, hogy érdeklődőket csalogass feléjük, illetve az utána lévő munkában is. Mivel eredményt teremtesz a szakértelmeddel meg is fognak fizetni. Ehhez készíthetsz olyan csomagokat, megoldásokat, akár érdeklődő gyűjtő oldalt…, amivel felpörgetheted a megbízóid eladásait. Ehhez hozzá tartozik akár tartalmak írása, reklámszövegek írása,  landing oldal készítés (érkező oldal). Legyen egy brutális csomagod!

Hogyan tanuld meg?
Lehet, hogy furcsa tipp lesz, de menj el olyan céghez pár hétre dolgozni, ahol hideg hívással dolgoztok, pl. brókercég, biztosítótársaság… ott rengeteg alapra megtanítanak. A call center is jó megoldás, de nem a legjobb. Ezután olvass rengeteget, vállalj el kisebb melókat, alacsony pénzért, hogy gyakorolj, és a valós életben is lásd mi működik az értékesítésnél, mi a legtöbb cég hibája…

És itt jön a lényeg, több hónap után máris kész termékkel állhatsz elő. és tudod mennyit kérhetsz el órabérbe? 10-20 ezer forint/óra!

Ez egy ötletmorzsa volt! Tudd, hogy ez egy jó irány, jövedelmező, és szakemberhiány van itthon!

Soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnere minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

 

[adrotate banner=”5″]

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek