Indíts vállalkozást: 142. ötlet – Alkalmazottak munkakedvét javító kisállatokat kiközvetítő cég

Ennél jobb és rövidebb nevet nem tudtam kitalálni hozzá, ha neked van tipped, akkor bátran küldd el. Ezt az ötletet a Minner.hu Facebook oldalán osztottam meg először. Láthatod tehát, hogy érdemes követni a Minner Facebook oldalát, mert előbb értesülhetsz a cikkekről, sőt extra tartalmat is olvashatsz.

A Facebook posztot meg is osztom itt, a szöveget is olvasd hozzá, ne csak a videót nézd meg, mert így azonnal érthető lesz, mire is gondolok.

Extra vállalkozás ötlet!!!!! Cukiság faktorral!
======Minner Vállalkozás Ötlet=========
Alkalmazottak munkakedvét javító…

Közzétette: Minner – 2016. április 14.

142. vállalkozás ötlet: Alkalmazottak munkakedvét javító kisállatokat kiközvetítő cég

Szerintem ezzel a megosztott Facebook poszttal már érthető is az egész ötlet. Ahogy a többi ötletnél is, itt is le tudod tesztelni, hogy érdemes-e belevágnod vagy nem. Lehet, hogy erősen fogalmazok, de szerezz néhány kiskutyát, és 2-3 céghez jelentkezz be, hogy tesztelnél egy új szolgáltatást, és bemennél hozzájuk 20-30 percre.

Célpiac: vállalkozók, vállalatok, multik,
Konkurencia:
 ehhez hasonló vállalkozás nincs, bár valamennyire konkurencia így a céges masszőrök és hasonló profilú cégek
Megvalósítás, üzlet:
1. lépés: a fent leírt tesztet csináld meg. Nézd meg, mi lesz a reakció az embereknél, sőt vedd fel kamerára, az lesz a legjobb reklámod majd.
2. lépés: Érdeklődj nagyobb multiknál, startupoknál, utóbbiak lehet, hogy még jobban nyitottabbak lesznek, főleg akkor, ha ezzel bekerülhetnek a médiába. Ez is lehet a célod, jó gerilla marketing lehet.
3. lépés: Miután már elég anyagod van, videó, kép, vélemények, máris elkezdheted:

  • online reklámozni
  • ajánlások útján új cégekhez menni

4. lépés: Irodaházak. Azért javasoltam az irodaházakat a leírásban, mert így akár egyszerre egy nap 3-5 céghez is be tudsz menni, így sokkal jobban meg fog térülni egy-egy “kiszállás”.

Profit várakozás:
Egy-egy cégtől 20-30 ezer forintot is elkérhetsz a 30 perces “attrakcióért”.  Diákként is érdemes lehet belevágni, valószínűleg több is rá a szabadidőd.


További ötletekért gyere vissza a Minnerre mindennap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed. Ezek az ötletek kisebb költségvetéssel is megvalósíthatók, de azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot.

A Minner Facebook oldalára feltöltött szöveget ide is bemásolom, hogy biztosan megmaradjon:

Extra vállalkozás ötlet!!!!! Cukiság faktorral!
======Minner Vállalkozás Ötlet=========
Alkalmazottak munkakedvét javító kisállatokat kiközvetítő cég
Ez a videó teljesen jól szemlélteti az ötletet!!!!
Nem tudom, működhet e, de napi 1 céghez lehet el tudnál így menni, vagy akár kettőhöz is, sőt egy irodaházat leszervezel, minden irodába benéztek mondjuk 4-5 kis kutyával/macskával 30 percig…
Zabálnák a vállalatok is, sőt kimutatható lenne, hogy a dolgozók a megjelenésetek után jobban dolgoznak…. Szerinted jó ötlet?
Elkérsz egy cégtől mondjuk 20 000 forintot, az állatok (kutya/macska) ott lennének 30 percig.

Egy irodaházba mondjuk bemész 5 céghez (már előtte leegyezteted a HR-essel, cégvezetővel…).
Lehet, hogy nem is kell naponta cégekhez menned, hanem csak 3 naponta, mert így is (a fenti példa alapján) kitermeled a saját profitod, + a kutyák/macskák fenntartását, illetve a kiszállás díját…. Még a médiába is könnyen bekerülhetnél, szinte marketingre se kell költened, ajánlások útján menne minden. Na?


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

 

Fotó: Tine Steiss

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!