Indíts vállalkozást: 148. ötlet – adj bérbe (ál)tárgyaló partnert, (ál)titkárnőt, (ál)irodát

Van már olyan cég, ami például alibit szolgáltat a kuncsaftjainak, bármire is kelljen számukra (és a legérdekesebb, hogy ez egy startup), így nem lesz meglepő a következő vállakozás ötletem. A minneren már valamelyik cikkben leírtam, hogy én többször használtam főleg a Minner első hónapjaiban azt a trükköt, hogyha valakit telefonon megkerestem, akkor megkértem valakit, hogy beszéljen az illetővel telefonon, mint a titkárom/titkárnőm. Ezzel pozícionáltam fel magam. Nagyobb cégnek tűntem, és máris jobb pozícióból indultam, könnyebb volt érvényesülni. A most leírt ötlet akkor jutott eszembe, amikor a SikerRoadshown éppen a tárgyalástechnikáról volt szó, és megvilágosodtam egy-két dologban. Mondhatni inspirált a légkör. Persze mondhatod azt is, hogy ez a trükk biztos etikus? A válaszom igen, valahogy fel kell hívni a figyelmed magadra, később a munkád miatt fognak megítélni.

148. vállalkozás ötlet:   Adj bérbe (ál)tárgyaló partnert, (ál)titkárnőt, (ál)irodát
Kezdő vállalkozóknál probléma lehet, hogy nem veszik elég komolyan őket, mert még picinek tűnnek. Egy nagy projektet is bukhatnak azzal, hogy például egyedül mennek tárgyalni. Nem is olyan régen több nagyobb szponzort is megkerestem, és csak most jöttem rá, mi volt a hiba (miért csak a minimumot tudtam összehozni). Egyik probléma az volt, hogy mivel a Minnernél a legtöbb mindent egyedül csinálom, és ezt még mondtam is, sajnos nem előnyként jött elő, hanem hátrányként. Ha nem egyedül mentem volna tárgyalni, máris más lett volna a kimenetele a tárgyalásoknak. Így jössz te a képbe. Olyan szolgáltatást adsz az új, vagy változásra készülő meglévő cégeknek, hogy azt tudják sugallni magukról, hogy ők egy nagy cég, vagy legalább azt, hogy igenis szóba kell állni velük. 
Szóba jöhet még ezenkívül székhelyszolgáltatás is, tehát minden, ami naggyá teheti a cégeket. Utóbbi még extra bevétel is lesz számodra. Szárnyaljon a kreativitásod!!! Mit adhatsz bérbe, milyen ál dolgokat vehetnek tőled igénybe (időszakosan):
– tárgyalópartner
– titkárnő
– tárgyaló/iroda
– recepciós
– hostess
– növénybérlés, dekoráció bérlés, kép…
– almás laptop bérlés (direkt írtam így, szóval MacBook bérlés, iPhone bérlés)
– karórát (márkásat), öltönyt…
Ehhez akár kapcsolódhat, hogy egy céggel megegyezel autóbérlésben is, és jutalékot kapsz.

Célpiac: vállalkozók, startupok, induló vállalkozások, fejlődő cégek
Konkurencia:
még nem találtam hasonlót (keresem)
Megvalósítás, üzlet:
1. Keress olyan embereket, akik jók lehetnek tárgyalópartnernek, áltitkárnőnek, álmunkatársnak… Érdemes lesz körülnézned a színészek között is.
2. Apróhirdetéssel is keresheted őket. Elvégre állásajánlat is egyben.
3. Te a közvetítésért kérsz pénzt. A vállalkozások többször is igénybe tudják majd venni a szolgáltatásodat.
4. A székhelyszolgáltatásból újabb fix bevételed lesz.
5. Később pedig tovább fejlesztheted, irodabérlés, tárgyaló bérlés….
6. Marketing: Szerencséd van, mert folyamatosan vannak új vállakozások, így könnyű lesz reklámoznod a szolgáltatásodat. És a referenciák majd meg fogják őket győzni (bár lehet, hogy nem mindneki vállalja be majd, hogy referenciát ad erről.). Az eredményessége magáért beszél majd.


További ötletekért gyere vissza a Minnerre mindennap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed. Ezek az ötletek kisebb költségvetéssel is megvalósíthatók, de azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot.

 


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!