7. üzleti ötlet – Autómosó víz nélkül

7. üzleti ötlet – Autómosó víz nélkül

Hirdetés: AKCIÓ! 64% kedvezmény most 3 videós oktatásra is a MinnerAkadémián!Kattints ide a részletekért!

Vállalkozni nagyon nehéz, és sokszor rájössz majd, hogy mégis jó, ha az embernek van főnöke. Ha vállalkozó vagy, onnantól a főnököd a vevő. Ezt mindig tartsd szem előtt. Eddigi ötletekhez nem volt szükség fontosabb kellékekre, a hetedik ötletnél viszont szükség van rá.

7. vállalkozási  ötlet: Autómosó víz nélkül

Láttad már, mennyien állnak sorba ünnepekkor, ünnepek előtt az autómosóknál? Rengetegen. Tudod ez olyan, mint a hajvágás, fodrászat, időnként menni kell. Itt persze a célcsoportod csak az autótulajdonosok. Ez a piac az, ami most a leginkább kedvező lehet egy új vállalkozás megalapítására. Van egy olyan technológia, ami víz nélkül lehetővé teszi a kocsi megtisztítását. Szerinted ez nem érdekelheti jobban az olyan embereket, akik óvják a környezetet? Hát persze, hogy igen. A GreenLine-nál például be is szerezheted az alapanyagot, de ez csak példa, ettől függetlenül máshogyan is csinálhatod. Sőt utóbbi cégnek van franchise ajánlata is, de érdemes körülnézni a piacon, hogy még milyen lehetőségek vannak. Mivel ennek a technológiának alacsony a vízigénye, így könnyű kialakítani, és nem igényel nagy beruházást egy új autómosó beindítása. Érdemes persze olyan autómosót indítani, ami minden technológiát alkalmaz.

Célpiac: autótulajdonosok
“Szállítók”, partnerek:
Olyan cégek, akik adják a tisztításhoz szükséges szereket, vagy az említett példa alapján franchise-hoz csatlakozol.
Konkurencia: Főleg a benzinkutak, illetve nagyobb autómosók
Megvalósítás, üzlet:
1. A környezetvédelemre helyezd a hangsúlyt.
2. Keresd fel a potenciális beszállítóidat, járd körül a témát.
3. Először érdemes házhoz menni, a közeli ismerősök körében teszteld le a szolgáltatásod, ajánlani is fognak.
4. Nem kell, hogy tudják, milyen szert használsz, a végeredmény úgyis meggyőzi őket.
Marketing: Indíts blogot, írj híreket autópiacról, és a víz nélküli autótisztításról, kerülj előre a Google-ban (SEO). A Facebook oldaladnál is a célközönségedet be tudod vonzani, ha főleg autókkal kapcsolatos híreket, cikkeket, képeket teszel ki.
Profitvárakozás:
Egy-egy mosásért kérj el 2000-4000 forint közötti összeget, de akár elkérhetsz ötezret is arra hivatkozva, hogy környezetvédelem….. Egy kocsit kb. 15-30 perc alatt le tudsz mosni.
Szolgáltatások, amik vonzóvá tehetik a te üzleted:
Kuponkedvezmény, vagy tisztítószer viszonteladó leszel. Csinálj külön csomagokat a szolgáltatásodnak, így ráveheted a vevőket a drágább csomagok választására.
További lehetőségek, bővülés
Az előzőleg említett viszonteladói rendszerbe be tudsz szállni, de a legjobb, ha te magad tisztítod a kocsikat. És erre franchise rendszert is tudsz építeni.

További ötletekért gyere vissza a Minnerre minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

Legyen a Minner a mentorod! Indítsd be a vállalkozásod!
Vállalkozói képzés
, induló vagy már meglévő vállalkozóknak. Kattints ide és csatlakozz a Minner Dream Teambe!
Volt már olyan, hogy valaki megvalósított egy ilyen ötletet?
Naná! Csak nem írom le, mert akkor nem kezdenél bele! Mindenki máshogyan valósítja meg! Gondold tovább az ötleteket! Hogyan kezdjek neki? Ehhez írtam egy cikket:
Így használd a Minner vállalkozás ötleteit Vagy nézd meg én hogyan valósítottam meg az egyiket (videós esettanulmány): Így valósítok meg egy vállalkozás ötletet - vlog
Szeretnéd képezni magad, hogy még jobb vállalkozó legyél?
A Minner Akadémia videós oktatása segítenek benne! www.minnerakademia.hu
Hirdetés: AKCIÓ! 64% kedvezmény most 3 videós oktatásra is a MinnerAkadémián!
Akciós oktatások: Kattints ide a részletekért!