Indíts vállalkozást: 79. ötlet – kirakat mosás nem is elhanyagolható haszonnal

Egyik barátom rám írt, mert szerinte azt, amit az ismerőse csinál, dolgozik, azt abszolút bele lehet tenni a vállalkozás ötlet rovatba. És igaza is van, mivel a cikksorozat indításánál könnyen kivitelezhető vállalkozási ötletekről írtam. Az egyensúlyt is fenntartom, tehát mind startup ötleteket, mind könnyen kivitelezhető, alacsony költségvetésű ötleteket is leírok. Nézzük is meg, mit is csinál a barátom ismerőse:

79. ötlet: Kirakat mosás
Több külföldi oldalon is olvastam már a kirakat tisztítás, mosás ötletről. Eddig, azért sem írtam le, mert akkora fantáziát nem láttam bent (ezidáig). Az előbb említett srác azt találta ki, hogy Zalaegerszegen 1000 Ft-ért lemossa az üzletek, irodák kirakatát. Én is átgondoltam, hogy miért éri meg a cégeknek. És igenis megéri a cégeknek is: 1000 Ft-ról van szó, nem nagy összeg, az autót is ennyiért mossák le. Szóval az árat szerintem jól belőtte a srác. A másik indok az, hogy sokszor az alkalmazottak szokták tiszítani a kirakatot, és ez nekik is jó, mert így nem nekik kell. Tehát az alkalmazottak sem lesznek akadékoskodók, amikor a tulajjal akarsz beszélni.

Véleményem szerint ez lehet az első lépcsőfok egy takarító vállalat elindításának. 1000 Ft-ért jöhetne az én ablakomat is lemosni. Ezt egy sima KATA-s vállalkozóként is el lehet indítani, ha nem csak az ablakokat, de a bizniszt is tisztán akarjuk csinálni.

Célpiac: boltok, üzletek, vállalkozások, olyan irodák, amik utcafrontra nyílnak
Konkurencia: ezen a piacon akad, nem is kevés, de ez ne tántorítson el.
Megvalósítás, üzlet:
1. A srác ahogyan elkezdte az teljesen oké, szóval üzletről üzletre jár és elmondja, hogy 1000 Ft-ért lemossa a kirakatot. Ennél direktebb értékesítés nem is lehetne.
2. A következő lépcsőfok lehet számára a szórólap
3. Ha ügyes, akkor tovább lehet lépni, és további takarítást vállalni. Például iroda takarítás (heti egyszer).
4. Azt is lehet, hogy előre gyűjt időpontokat, és mondjuk hétfőn csak azért megy körbe, hogy megkeresse azokat az üzleteket, akik kirakatmosást szeretnének. Kitöltik a megrendelő lapot, és mondjuk kedden letudja mindet.

Profit várakozás:
A 4. -ból kiindúlva, 200 üzlethez is minimum be tud nézni egy nap (8 óra alatt), és 20 ha rábólint máris 20 000 Ft bevétele van két napra. Az is fontos, hogy ha elégszer megy később már nem kell annyit salelnie, mert ismerik az illetőt. Ebből nem lesz milliomos senki, de ráépítve más egyéb takarítási szolgáltatást máris felkúszhatnak a bevételek.

Azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnere minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

 


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!