Indíts vállalkozást: 95. ötlet – ezermester cég, vállalkozó

Lehet, hogy nehéz elképzelni azt, hogy valaki nem tud összeszerelni otthon egy bútort, vagy megcsinálni ezt azt a lakásban, mégis elég nagy piaca van ennek. Gondolj csak bele, mennyi idős ember van, akikhez nem mindennap látogatnak el a családtagjaik, illetve ott van a sok albérletben lakó fiatal, akiknek szintén jól jön a segítség, és nem mindenkinek van a közelében haver, barát, aki ért mindenhez. Térjünk is rá a lényegre, ezermesterre szükségük van az embereknek.

95. ötlet – ezermester vállalkozás
Jól értesz a ház körüli szerelésekhez, javítgatásokhoz? Akkor érdemes ebbe az ötletbe belevágnod. Először elkezded kicsiben, és hamar magad mellé vehetsz embereket is majd. Mi  a fontos? Hogy gondolkodj nagyban! Ez egy olyan lesz, aminél a szórólapok is meghozzák majd a sikered, nemcsak az online marketing. Illetve az ajánlás is fontos lesz, mivel a bizalom ezen a területen még fontosabb, mint máshol. Tudod, nem mindenki engedsz csak úgy be a lakásba.
Én a takarítós ötlethez hasonlóan az Airbnb lakáskiadókat is megcéloznám, mivel több ezren vannak, és biztos náluk is van mit javítgatni…
Legyél te az ügyfeleid ezermester barátja. Ehhez nagy bizalom kell.
Mit csinál egy ezermester? Kattints ide, és nézd meg mit csinál a konkurenciád.

Célpiac: nyugdíjasok, Airbnb, szereléshez nem értő emberek (egyre több van)
Konkurencia: vannak magánzók, de tudod, milyen jó amikor a hűtőn ott vagy a hűtőmágnes alatt, és téged hívnak egyből. 
Megvalósítás, üzlet:
1. Készíts szórólapot, menj társasházakhoz.
2. Ismerősöknek is szólj, hidd el nekik is vannak ismerőseik
3. Facebookon csinálj önreklámot,
4. Hirdess Facebookon is az első bevételekből, először fókuszálj egy-egy városra, kerületre
5. Airbnb-sekre hirdess mindenképpen
6. Képezd magad, hogy egyre több mindenhez érts, vagy szerezz magad köré olyan szakembereket, akik több területet lefognak.

Profit várakozás:
Óradíjad 5-7 ezer forint között legyen. Ezzel már tudsz is kalkulálni.

Azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnere minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

 

Fotó: Tony Alter/Flickr

 

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!