Indíts vállalkozást: 97. ötlet – fal nem maradhat üresen

A lakásdekorációra már több ötletnél is kitértem, mivel az emberek szeretnek vele foglalkozni. Nem véletlen, hogy az IKEA-ba több órán át tudnak bóklászni, és persze minden apróságot meg is vesznek, akkor is, ha úgy indultak el, hogy csak körülnéznek. Nem is egy piaci rést találtam ebben, hanem azt mondom egy olyan lehetőséget, amit még kevesen fogtak meg. Mindig elgondolkozok azon, hogy az emberek miért mennek például Butlersbe, piszok drága. És mégis sokan vásárolnak ott. Vágjunk is bele, nézzük meg mi lesz az új ötlet.

97. ötlet – faldekorációs webáruház, lakásdekor webáruház
Ez valamennyire kézzel fogható ötlet is, mivel akár fizikai boltot is érdemes rá nyitni. A másik kézzel fogható az, hogy akár te is gyárthatsz termékeket, amit eladsz a webáruházadban. Tudod DIY (saját készítésű) termékek.  Amit észrevettem azaz, hogy a több darabból álló képek (vászonképek) után sokan érdeklődnek, és elég jó piaca lett. Erre már tudsz is építeni, mivel árban még versenyezni is tudsz, bár én nem vagyok annak a híve, hogy olcsóbban add. Inkább azt mondom, add ugyanannyiért, de kapjon hozzá a vevő valami extra terméket. Így engedtél is, de adtál is. Az ötlet alapja tehát ezek a több részes vászonképek értékesítése. A többi csak ráadás.
Amit megfigyeltem azaz, hogy az ezzel foglalkozó weboldalakon nincs ötletbörze, nincs tanács… Tehát a BLOG hiányzik. Lehet, hogy faldekorációs terméket adsz el, attól még az egész házra adhatsz tanácsot, tippeket, ötleteket. A másik érdekes, hogy csak a vászon képet fényképezik le, és nem helyezik el azt egy lakásba. Jó tipp tehát az, hogy keress ismerősöket, akikhez fel tudod tenni a képeket, fotózd le, és úgy tedd fel a webáruházba. Jobban oda tudja képzelni a lakásába a vásárló.

És akkor jöhet a többi ráépülő termék, falióra, képkeretek…. Tudod ez csak ötletmorzsa, a megvalósítás a tiéd.

Célpiac: rengeteg ember, főleg karácsonyi szezonban látogatott lesz a webáruházad
Konkurencia: konkurencia van, de tudod, mindig lehet jobban csinálni, és te jobban fogod!
Megvalósítás, üzlet:
1. A fókusz a webáruházon legyen, már havi 5000 ft-ért is tudsz bérelni webáruház “motort”, weblapot.
2. A blogot mindenképpen tedd bele, és emeld is ki, akár letölthető ebookot, pdf-et is csinálhatsz lakásdekor ötletekkel.
3. Pinterest, Instagram ezek mind hasznos közösségi szájtok lesznek a képek megosztására, de a Facebook lesz az a platform, ahol a blogra tudod rávinni az embereket, és onnan már könnyen fognak vásárolni.
4. Csináld te legjobban a lakásdekor marketinget! Például ne árban versenyezz, hanem adj mellé valami extrát, ami majdnem ugyanaz, de mégis mindenki jól jár.

Profit várakozás:
A több részes képeken elég nagy profitod lesz, így arra nagy hangsúlyt fektess.

Azt soha se felejtsd el, munka nélkül egy ötlet sem hoz profitot. 

További ötletekért gyere vissza a Minnere minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

 

Fotó: Ebay

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!