Ingyenes gerillamarketing, ingatlan befektetés és influencer marketing oktatás a Minnernél

Képezted már magad videókon keresztül? Akkor most érdemes lesz kipróbálnod! A Minnerhez tartozó MinnerAkadémia oktató oldalra több ingyenes videós oktatás is felkerült, amivel te is bővítheted tudásodat. A videók 30-40 percesek, tömören a lényeget tartalmazzák. Olyan, mintha egy élő 2 órás, szünetekkel tarkított előadásból kivágnánk a lényeget, őzések nélkül, szünet nélkül… És a legjobbat még nem mondtam, bármikor visszanézheted őket. Nézzük is az oktatásokat!

Mit kell tenned?

  1. Válaszd ki az oktatást!
  2. Miután rákattintottál, átnavigál a MinnerAkadémia.hu videós oktató oldalra.
  3. Itt a videó megnézéséhez regisztrálnod kell, ami 2 percet vesz igénybe.
  4. Az első oktatásnál kell csak regisztrálnod, utána az oldalon belül már csak egy kattintás és eléred a többi oktatás videóit is.
  5. A “Kurzusaim” menüpontban pedig később is eléred őket.

Gerillamarketing ingyenes tudásanyag – kattints ide!

Rázd fel a céged marketingjét gerillamarketinggel! Nem csak a nagyok játékszere, pont arra találták ki, hogy alacsony költségvetésből nagyot szóljon.

Az oktatás során

  • megtanítalak arra, hogyan használd fel a gerillamarketingedet, hogyan terjeszd és mire figyelj a kampányod során.
  • ötleteket kapsz, hogy milyen gerillamarketinget tudsz te is csinálni, továbbá tippeket a kivitelezéshez

Ingatlan befektetés oktatás – egy szakértőtől – kattints ide! 

Tudod hogy szól a mondás? Tartsd a pénzed egyharmad részt aranyban, értékpapírban, ingatlanban és nem érhet meglepetés. A hazai ingatlanárak rakétaként lőttek ki az utóbbi időben, ami nagyon kedvezett az ingatlanbefektetőknek.

Felkértem Olti Gergelyt a Penates Invest Zrt. ingatlanfejlesztési szakértőjét, hogy egy ingyenes videóanyagban foglalja nekünk össze azt, hogy mire érdemes figyelni most a hazai piacon ingatlanbefektetés területen. Ők a rövid távú lakásértékesítést helyezik előtérbe, vagyis amikor megveszel egy ingalant, felújítod, majd továbbértékesíted.

Kattints a “Megnézem” gombra és egy rövid regisztráció után a “Kurzusaim” menüpont alatt eléred az ingyenes videóanyagot.

Influencer marketing tudásanyag – kattints ide!

Szeretnéd cégedben alkalmazni az influencer marketinget? Szeretnéd véleményvezéreken keresztül reklámozni a termékedet, cégedet, márkádat? Ebben a videóanyagban megkapod a legfontosabb információkat erről a marketing eszközről, csatornáról, továbbá példákon keresztül gyakorlati tippeket is kapsz.

Cégekvezetőknek, marketingeseknek és influencerek is ajánlom figyelmébe a videós anyagot, kurzust.

Nem kell mást tenned, mint kattints a “Megnézem a videókat” feliratra! Regisztráció után már nézni is tudod a videókat. Kattints a kurzusra, majd az intró alatt a “Tartalom” fülön látod a többi videót is.

További videós oktatások a MinnerAkademia.hu oldalon.

fotó: StockSnap / pixabay

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!