Írt nekem az egyik olvasóm, és ami ezután történt…

Válaszoltam a kérdésére. Először is bocsi a lájkvadász címért, de így rávettelek, hogy rákattints a cikkre! A Minner.hu Facebook oldalán több olvasóm is szokott írni, kérdezni. A témák általában szerteágazóak szoktak lenni. Tegnap viszont eszembe jutott, hogy kell írnom arról, amivel kapcsolatban az egyik olvasóm írt. Annak örülök, hogy vette a bátorságot, és írt nekem. Először leírom röviden miről is kérdezett (+ képet is beszúrtam erről, és utána jön a tanulság.)

20160713_134303 20160713_134207
Már előtte írt, amiben azt javasoltam, hogy a blogját érdemes lesz a blog.hu -n elindítania. Mivel még nem foglalkozott ilyennel, így bár beregisztrált, de nem értett pontosan mindent. Ezért tegnap újra írt a Minner FB chatjén. Az volt a kérdése, hogy akkor hogy tudja összekapcsolni a blogját a FB oldallal. Aztán elmondtam neki, hogy is működik ez, hogy működnek a linkek, hogy minden bejegyzéshez van külön link, azt meg tudja osztani a FB oldalán… végül sikeresen megértette, sőt utána még volt egy-két kérdése. Ha ebből még nem jöhettél rá, mit is akarok (nem baj), na majd most!

Senki nem tudhat azonnal mindent! Honnan is tudná, hogy kell használni a blog.hu -t? Nem száll bele a tudás. Ez ugyanígy lehet természetesen mással kapcsolatban is. (Friss: Ehhez kapcsolódóan még a cikk megírása óta egy cikket is írtam:Egy újszülöttnek minden új… – ez a cikk pénzt hozhat neked

Már több olvasóm élvezte a Minner azon egyediségét, hogy bátran rám írhattok, és egy-két (sőt akár 3-4) kérdésben is segítek. Nincs rossz kérdés, csak fel nem tett kérdés. Így bátran írj rám, bármilyen kérdésed is legyen. Ezt már gyorsan meg is teheted, ha a cikk ajánló alá mész, ott látod a FB chat dobozt, ha oda írsz, máris a Minner chatjén nálam megjelenik, neked meg a Messengeredben.

Sokszor megesik, hogy már írtam is a kérdésedről és csak belinkelem a Minner adott cikkét. Hidd el, néha én sem találok meg mindent tartalmat a Minneren, mert már annyi van, nem tudhatsz mindenről, hogy arról valahol már írtam. Így bátran írj rám! Ez a Minner élmény! 

Ehhez kapcsolódik még: “Mennyi ügyfél kell ahhoz, hogy napi 20 000 forint bevételed / profitod legyen?” – Minner Sztori

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!