Itt a laptop márkák 2018-as ranglistája. Melyik a legjobb?

Ha idén szeretnél új laptopot beszerezni, akkor ez a ranglista a segítségedre lesz. A Laptopmag pontozta a márkák friss laptopjait például dizájn, support, innováció, érték és minőség alapján. A ranglistán a tavalyi évhez képest annyi változott, hogy a HP felkúszott a 2. helyre, helyet cserélve a Dellel, és még érdekes az is, hogy a Microsoft 4 helyet előreugrott. Érdemes megnézni a cikket is, mert ott márkánként látod a véleményeket is, illetve külön rá tudsz kattintani a márkák legjobbra értékelt laptopjaira is.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!