Itt a luxus, prémium márkák piramisa – Te melyik szinten vagy?

Egy kis luxust néha megengedhetünk magunknak. Egy táska, egy óra, ruha….  Bár azt nem gondoltam volna, hogy a Starbucks is hozzá tartozik a luxushoz. Aztán átgondoltam, és igen, oda tartozik, mivel átlagon felüli az ár is, és ad valami prémium érzést is. De nézzük is az alábbi ábrát, amit  Erwan Rambourg készített, a most megjelent könyvében a The Bling Dynasty -ban található. Ezen egy piramisban láthatjuk a most kedveltebb luxusmárkákat. 

pyramid-2

Fotó: Vimeo
Forrás: BusinessInsider

Van még 5 perced? Instant üzlet

Olvasd el a Minner rövid üzleti híreit a Minner Instantban!Kattints ide és csak görgess lefelé a rövid üzleti információkat olvasva. Tovább a Minner Instantra! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!