KezdőlapGazdaság és üzletItt a luxus, prémium márkák piramisa - Te melyik szinten vagy?

Itt a luxus, prémium márkák piramisa – Te melyik szinten vagy?

-

Egy kis luxust néha megengedhetünk magunknak. Egy táska, egy óra, ruha….  Bár azt nem gondoltam volna, hogy a Starbucks is hozzá tartozik a luxushoz. Aztán átgondoltam, és igen, oda tartozik, mivel átlagon felüli az ár is, és ad valami prémium érzést is. De nézzük is az alábbi ábrát, amit  Erwan Rambourg készített, a most megjelent könyvében a The Bling Dynasty -ban található. Ezen egy piramisban láthatjuk a most kedveltebb luxusmárkákat. 

pyramid-2

Fotó: Vimeo
Forrás: BusinessInsider

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek