Jól megy a jógaruhás cégnek

Sokan jógáznak hazánkban is, így ebbe az iparágba is könnyű belelátni. Az ilyen ruhákat elkészítő sportszergyártók közül a jelenleg piacvezető Lululemon részvényei az elmúlt időszakban lejtmenetben kerültek. Erről itt írtunk is, nagyrészt egy kisebb botrány is közrejátszott, ami kicsit megfektette a céget.

Azóta a cég feltámadt, ahogy azt várni lehetett. Most érte el a 45 dolláros szintet egy 15%-os emelkedéssel. Legutóbb azt írtuk, innen már érdemes venni. A részvényesek örültek, hogy az online szegmensben a forgalom 30%-ot is tudott nőni. Sőt a bevételek is túlszárnyalták a várakozásokat. A vezetőség pedig most tovább emelte az eredményvárakozásokat.

A konkurensek persze ott loholnak a nyakában, a Nike, a Gap Athleta is kezdi felvenni a versenyt a jógaruha piacon.
Az árfolyamon látszik, hogy most kezdi elhagyni a 45 dolláros szintet. A cég, ha ilyen jó eredményeket tud felmutatni a 60-65 dollárig is felrepítheti a részvény árfolyamát. Ami további 33% emelkedés.
lulu_szept

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!