Jól megy a jógaruhás cégnek

Sokan jógáznak hazánkban is, így ebbe az iparágba is könnyű belelátni. Az ilyen ruhákat elkészítő sportszergyártók közül a jelenleg piacvezető Lululemon részvényei az elmúlt időszakban lejtmenetben kerültek. Erről itt írtunk is, nagyrészt egy kisebb botrány is közrejátszott, ami kicsit megfektette a céget.

Azóta a cég feltámadt, ahogy azt várni lehetett. Most érte el a 45 dolláros szintet egy 15%-os emelkedéssel. Legutóbb azt írtuk, innen már érdemes venni. A részvényesek örültek, hogy az online szegmensben a forgalom 30%-ot is tudott nőni. Sőt a bevételek is túlszárnyalták a várakozásokat. A vezetőség pedig most tovább emelte az eredményvárakozásokat.

A konkurensek persze ott loholnak a nyakában, a Nike, a Gap Athleta is kezdi felvenni a versenyt a jógaruha piacon.
Az árfolyamon látszik, hogy most kezdi elhagyni a 45 dolláros szintet. A cég, ha ilyen jó eredményeket tud felmutatni a 60-65 dollárig is felrepítheti a részvény árfolyamát. Ami további 33% emelkedés.
lulu_szept

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!