Jordan Belfort, vagyis a Wall Street farkasa új könyvet írt

Úgy látszik, hogy a “Wall Street farkasa” mozifilm nem csak jogdíj bevételeket hozott Jordan Belfort-nak, hanem segítségével az oktatói, előadói és írói karrierje is beindult. Bár már a börtönévei utána elkezdte az értékesítési tréningjeit, és megírta a könyvét a csalásáról, mégis a nagy sikert a film után kialakult népszerűség hozta el. A film az első könyve alapján készült és most úgy gondolta, ideje az oktatásaihoz kapcsolódó könyvet is megírnia. Mondjuk ez várható volt, az első végül is a csalásról szól. No de, szokták mondani, hogy ki ért legjobban az eladáshoz, hát a csalók.

book-hires-2Az utóbbi években a legnépszerűbb oktatását online is be tudtad szerezni 1997 dollárért. Ez elég drága belépési küszöb volt, illetve előadásaira is drágák voltak a jegyek. Most részben ebből az oktatásból készült el az új könyve: Way of the Wolf: Straight Line Selling: Master the Art of Persuasion, Influence, and Success
Jelenleg még csak előrendelhető, de hamarosan kiadásra kerül. Hazai megjelenésről nincs információm. 

A könyvben szó lesz természeten a meggyőzésről, befolyásolásról is. Őszinte leszek, én várom a könyvet, mert sokkal gyakorlatiasabb tanácsokat, tippeket lehet majd belőle megtudni, mint a többi hasonló témájú szakmai könyvből.

Több millió dollárt keres, de még mindig kell törlesztenie

Ahogy említettem a film felpörgette a bevételeit is, és ezt természetesen ő jól kihasználta. Erős online és offline marketing segítségével újra közel áll a 100 milliós vagyonhoz. Ám sokszor felvetődött már, hogy nem minden bevételét vallja be.  Ez azért is fontos, mert még mindig kell fizetnie a károsultaknak a pénzt.

Ezeket is olvasd el még!:

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!