Keresztbe tesz az egyik Minneres vállalkozás ötletnek a Google?

A Google keresőjében az első 10 találat közé kerülni minden vállalkozás álma. Az emberek sokszor nem csak egy-egy szót írnak be a keresőbe, hanem szószerkezeteket is, sőt teljes mondatot. Így a “Hogyan csináljam ….” típusú weboldalak, cikkek, blog bejegyzések a google-ben előrébb kerültek. Sokan rá is repültek erre (üzleti alapon), és ilyen tartalmakat gyártottakat, persze teljesen élvezhetetlen weboldalon tálalva, telenyomva reklámmal. A Google ennek ment elébe, és az olyan “Hogyan csináljam” típusú weboldalakat hátrébb sorolja, melyek tartalomi minősége alacsony (rövid bejegyzések…), és hemzsegnek a reklámoktól.

Ez persze hazánkba később fog megjelenni, és szerencsére nem érinti 38. ötletet. “Hogyan csináljam” weboldal, tutorial weboldal ötlet megvalósításánál fizetett szakértői véleményeket jelenítesz meg, így ebből jön a fő profit. Emiatt nem lesz tele bannerekkel a weboldalad, a tartalom is minőségi, tehát a google szeretni fogja. Persze, ha nem hallgatsz rám, akkor hátrébb fogsz kerülni a találati listában.

Olvasd el a további vállalkozás ötleteket!

[adrotate banner=”5″]

 

Forrás: Hrenko.hu

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!