Keresztbe tesz az egyik Minneres vállalkozás ötletnek a Google?

A Google keresőjében az első 10 találat közé kerülni minden vállalkozás álma. Az emberek sokszor nem csak egy-egy szót írnak be a keresőbe, hanem szószerkezeteket is, sőt teljes mondatot. Így a “Hogyan csináljam ….” típusú weboldalak, cikkek, blog bejegyzések a google-ben előrébb kerültek. Sokan rá is repültek erre (üzleti alapon), és ilyen tartalmakat gyártottakat, persze teljesen élvezhetetlen weboldalon tálalva, telenyomva reklámmal. A Google ennek ment elébe, és az olyan “Hogyan csináljam” típusú weboldalakat hátrébb sorolja, melyek tartalomi minősége alacsony (rövid bejegyzések…), és hemzsegnek a reklámoktól.

Ez persze hazánkba később fog megjelenni, és szerencsére nem érinti 38. ötletet. “Hogyan csináljam” weboldal, tutorial weboldal ötlet megvalósításánál fizetett szakértői véleményeket jelenítesz meg, így ebből jön a fő profit. Emiatt nem lesz tele bannerekkel a weboldalad, a tartalom is minőségi, tehát a google szeretni fogja. Persze, ha nem hallgatsz rám, akkor hátrébb fogsz kerülni a találati listában.

Olvasd el a további vállalkozás ötleteket!


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

 

Forrás: Hrenko.hu

 

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!