Kínában már hamis barátot is lehet bérelni

A kínai Taobao oldalon a hölgyek ki tudják bérelni a számukra szimpatikus férfiakat. Erre azért nőtt meg most a kereslet, mert a kínai újév miatt többen hazalátogatnak, és nem akarnak pár nélkül haza menni. Az előbb említett oldalon napi 40 ezer forint értékben tettek fel hirdetéseket, de van olyan hirdetés is, ami drágább, kb 400 ezer forint napi díjat jelent, igaz ennél az ajánlatnál már ott is töltik a hölggyel a kínai újévi összejövetelt.

A Taobao az Alibaba cégcsoporthoz tartozik. Több újság megkeresésére is azt nyilatkozták, hogy nem tiltják le az ilyen hirdetéseket.

Az ár tehát elég drága. A napi díjban persze benne van az, hogy a férfi állja a költségeket. Pl. elviszi moziba, étterembe, hogy a látszatot fenntartsák, sőt még a Facebookra, vagy más közösségi hálóra is kiteheti ideiglenesen a választottját. Az árban persze a fizikai érintkezés nincs benne, csak escort szolgáltatás.

Az utóbbi pár évben 800%-kal növekedtek meg az ilyen célú hirdetések.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)